UTGÅNG

Är på väg in mot stan, till vasan. Jessica och Mirjam sover hos mig idag så jag bloggar nog inte förens imorgon. Puss! :)

Valborg!

sorry för att jag inte har skrivit nånting, dåligt. men igår var jag iallafall i vasa med Jessica och Mirjam, sen på kvällen var jag hemma hos mig med Axel. har varit iväg och tränat idag med min syrra och har nyss duschat, väldigt seg dag. vet inte exakt hur det blir ikväll, jag ska iallafall vara med Mirjam och Jessica, eller jag tror Jessica ska med iallafall, hon var lite sjuk imorse så jag hoppas hon är bättre! sen kanske dom sover hos mig, hoppas det.
Juste vi tränade aldrig igår, det var bara jag och Mirjam som kunde.
men på tisdag måste vi faktiskt :)

glad valborg eller vad man nu säger!


Fredaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

Godmorgon :)  skönt med sovmorgon fast vaknade för mer än en timme sen! :D Idag är det fredag & det gillas! Har planer för idag, först vanlig skola. Fredagar är sega men det är ju ändå fredag, så det funkar. Sen efter skolan är det träning och efter den drar jag, viola och ronja till grönan och fixar guldkortet och är där ett tag :) Sen drar vi till vårat secret place och äter hihihi. Där sitter vi nog i några timmer .. som förra gången! Det kommer bli skit mysigt verkligen! :) Men sen efter det drar vi hem till Ronja och soooooover där! Nice va? JAAA

 


Godnatt

Nu ska jag lägga mig. Hoppas att imorgon blir en bra dag! Tror det. Har lite planer iallafall :) Fredaaag! Men, allt kan bli bättre än idag. Hörs, puss

Fixat guldkort!

Har fixat guldkort nu, ska ta ut det imorrn! Ska dit med Viola och Ronja, grymt :)


Tröööötttt

Ska städa upp lite i mitt rum och gå och lägga mig, är skit trött.
men det är ju fredag imorrn!
wohoooooooo


Fixar naglarna

hejhej, sitter och målar naglarna och kollar på mitt favoritprogram, Vänner :) gick med Mirjam, Li, Axel och Olof efter skolan och var ute i det varma vädret ;) sen vid 5 gick vi tjejer vidare till vasan en liten stund bara innan jag åkte hem. ska måla ett till lager nu, puss! :)



älskar dig!


& så kom tårarna

Rubriken har inget med inlägget att göra, snarare om inlägget under. Men jaja.

Vad gör ni? :) Själv gör jag inte mycket, snackar lite med Kevin, men han loggade just ut. Tack för dissen. Men han är iallafall den ända som lyckades sätta ett äkta smile på mina läppar idag, tack för det! Pappa kom nyss hem, ska ha liten "myskväll" med honom idag. Nej inte myskväll, men vi ska äta något gott och kolla på Semi final i handboll. Lugi - Eslöv! Det blir väl kul, fast lovar att matchen kommer vara inställd eller något som gör att min dag blir ännu värre. Om det är möjligt vill säga. Sen ska jag lägga mig tidigt, vill bara att den här dagen ska vara över! Haha nej men är jätte trött faktist! :)

bra bild! Eller? Nej men ca 1 år sen, saknar!


Inte min dag idag

Hej på er. Bere på ett depp inlägg nu. Hela min dag har gått åt helvete och jag är skit sur, besviken och känner mig totalt misslyckad. Mådde jätte illa på träningen i morse så kunde typ inte vara med, sen hade vi viktgrejer och jag sög. Orkade inte bära någonting. Sen dess har allt gått åt helvete. Gråten har tryckt bakom ögonen hela dagen. Fast egentligen, varför gör jag en så stor grej av det .. jag vet inte faktist. Lite töntigt faktist. Jag trodda jag hade en chans, men nu är det bevisat, jag duger inte till ett piss. Mitt självfortroende ligger på botten och allt är skit helt enkelt. Men jag kunde ju inte åka med endå, men jag vet inte, det hade varit som en bekräftelse .. men nej, det är inte meningen att jag ska lyckas med något här i livet, nog om det. Är SÅ JÄVLA GLAD för er tjejer! Ni ska vara så stolta! Jag är iallafall stolt över er!

Orkar inte ta upp anledningen i bloggen, dom som vet vad det gäller vet det och det räcker. Men nu ska jag försöka bli på lite bättre humör. Hejdå

Bedtime

Ska börja dra mig mot sängen nu, kolla igenom musik läxan till imorrn tror jag. har letat fram massa gamla handbollsgrejer tills imorgon, väldigt förberedd :) e skit trött så godnatt på er :)




Lalala

hallååååå! hade utvecklingsamtal idag, gick prima ;) sen fick jag och Annahita superbråttom till dansen, sen efteråt skulle jag träna oså när jag kommer dit är passhelvetet fullt så jag blev på skitdåligt humör så jag åkte hem och det tog sååå lång tid och nu har jag tråk. ska typ ladda ner lite låtar. eller nått.




Live with no excuses and love with no regrets

Nämen tjenare! gick till vasan idag efter skolan i det otrooooliga vädret :D sen åkte tjejerna till sprallen och kolllade på träningen. tror vi ska provträna på fredag, hihihi. sen tränade jag iallafall och åkte hem och kollade på desperate housewives, bra program det där alltså. nu ska jag lägga mig, utvecklingsamtal imorrn, hoppas jag hinner till dansen :) pussss på er gullisar :)


sötisar


Badet nästa!

Ska ta och lägga mig i badet nu och tvätta håret och så. BEHÖVS VERLIGEN! Gick inte att fixa idag :OOOO Stog i minst 40 min haha, utseende fixerad? nej inte alls :) Nej men det gick verkligen inte imorse och jag fick panik, det låg helt platt hur mycket jag än toperade det och hur mycket hårspray jag än tog! Men nog om det, ska hoppa i badet nu. Puss

Astrid 'hjärta' handboll

Hejhej! Kom hem från sprallen för ett tag sen, har ätit middag oså :) Hade bokdag idag, vi läste heeeela lektionerna. Trist, men ändå rätt skönt ;D Sen skulle vi ha annan aktivitet på handbollen, men det blev det ingen av :) Vi skulla haft thaiboxning haha men våran "coatch" (stavning?) kom aldrig. Så vi gick till sprallen istället och hade teori som gick rätt fort. Sen var det träning med laget också! N A J S. Efter det satt vi och kollade lite på talang träning för divition 2 och 3. Sen åkte jag hem! Ikväll blir det bara duscha, tvätta håret och sen bums i säng med kanske en film. Är trött och måste vara pigg imorgon då det är talangträning! :D

-bildbrist, ska ta med mig kameran till skolan nångång så att ni får lite nya bilder-


Najs

Ska strax lägga mig, skola imorrn då. men slutar tidigt superskönt sen ska vi kolla på bolton f97s träning, skojigt skojigt. på fredag är det ju "bara" 6 veckor till sommarlovet!


-



Have you
ever done something you can’t change?
Something you can never rearrange?
I have, I have.


Nämen hejsan

Hej bloggisch! Det var ett tag sen ;D Nej men var ju hos min farbror i Åtorp så neeeej jag bloggade inte, fast jag kunde ha gjort. Men orkade helt enkelt inte! Det vart mycket bättre där en jag trodde det skulle bli. Solade MASSOR och åt god mat, letade påskägg osvosv! Jag och min syrra kollade på True Blood varje kväll till 1 typ, sjukt mysigt! Nej men det var nice, har faktist fått en del färg på benen! HAAAPPPPPTY :DDDD Har shortsrand höhöh, minde fint. Lite halv fail menmen! I påskäggen låg det massor av godis och sånt bra, en hundigt och ett halvt guldkort, alltså av papper. Och jag får bra omdömmen sen får jag andra halven och det betyder att jag får ett guldkort av mammmaa :D Glad chey! Men det var det.

Imorgon börjar skolan. Yeeeeey, taggad? N E J. Fast så farligt är det kanske inte, vi har bokdag (?) I don't know. Kommer glömma det totlat. Men det är faktist bara 4 veckor, och sen drar jag, Eddie, Mamma och Eddies mamma nånstans jag och Eddie inte vet haha! Det vi vet är att det är ett solställe, så bikinisar ska med! Hotellet ligger vi vattnet och är 5 stjärnigt! Sen finns det shopping och sånt. Såg bilder på hotellet för nån dag sen. HERREGUD, jag vill dit nu! Skit fint! Så ja jag längtar ihjäl mig lite! Och på dom fyra veckorna går vissa dagar bort, det är sofiadagen, operation dagsverkat, bokdag, pedagogisk eftermiddag, teatergrejs och så! Så jag hoppas att det kommer gå rätt fort! ÅHHH JAG LÄÄÄNGTAR! Och sen när vi kommer hem är det bara typ en och en halv vecka till skolavslutningen, så kommer bara brun och snygg då! Det gillas B-)

Det här blev väldigt långt. Vet att ni inte kommer läsa det heller, men jaja. Nu ska jag lägga mig, har knappt sovit någoning dom senaste dagarna så är rätt trött och måste upp kvart i 6 imorn, livet leker. 

het kan man vara ibland, eller? Bjuder

SJUKT BRA!


tillbaka till bloggen!

tjenare, då var man tillbaks i stockholm! har haft det ganska bra faktiskt, trodde det skulle bli skit tråkigt men det blev rätt najs :) sitter med hårinpackning nu, ska sköjla bort den snart. skönt att vara hemma iallafall, borta bra men hemma bäst :) STOCKHOLM ÄR BÄST!


Orkade inte blogga igår!

Hej på er! Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade verkligen ingen lust. Gjorde inget speciellt hela dagen, först var jag med eddie på morgonen. Hon sov här tisdag - onsdag. Vi hade skit kul hahah! Men aa sen gick hon rätt tidigt fr dom skulle åka till Hede, tyvärr :( Men resten av dagen gjorde jag som sagt ingenting. Idaaaag åker vi till min farbror som bor utanför Örebro. Vi ska fira påsk där, har alltid gjort kommer alltid att göra haha. Nej men det blir väl bra. Alla andra är ändå typ också borta så det blir bara skönt att komma bort lite. Jag är såhääär taggad på påsk haha!? Vetefan varför, men jag älskar påsken! Det är så mysigt :D

Bilen

Tjenare, sitter i bilen och dricker pucko. Har åkt 4 timmar nu, bara 2 kvar -.- åh jag är så åksjuk, döda mig!

MOT ÖSTERSUND!

Ska snart sätta mig i bilen och åka till Östersund, om jag skulle gissa så finns det inget nätverk där men man vet ju aldrig :) annars hörs vi på måndag, hoppas det är bra väder iallafall.. aja glad påsk!


-



I know I let you down,
if I could do it all over again,
I'd do it different


Grillning utan grill...

tuddelu! tränade idag och sen åkte hem och gjorde mig iordning och åkte till Axel vid 4, sen mötte jag upp tjejerna vid 7 och så gick vi till hemköp och handlade grejer till våran grillning innan vi gick till vasaparken. problemet var bara att vi inte fick igång grillen tyvärr. hahah så det blev alltså en grillning utan grill. men det blev gott ändå :D och mysigt var det, sen blev det kallt så vi bestämde oss för att åka hemåt, kom hem vid 10 nångång tror jag. ligger i sängen nu, mys.















kvällens bilder ;)


Musik

Sitter och lyssnar på musik och gör .. inget mer. Trooooor jag ska träffa Kevin snart .. eller? Ah han vill men jag vetefan haha. Menmen vi får se hur det blir. Imorgon ska jag träffa William tror jag! Bra att ha en plan iallafall så att det inte blir som idag. Har inte gjort ett dugg, bara slösat bort en fin dag. Men aa får se om jag möter Kevin ett tag!

profilbild @ facebook, tyyyycks?


Hej jag vill uuuuuuuuuuuuuut

Jag vill uuuuuut! Klarar inte av att sitta här inne, snälla är det nån som vill gå ut med mig haha!? Jag måste UT!


Work like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching.

tja, känner mig ganska tom just nu och har ingenting att skriva. sov jättedåligt inatt så jag e ganska trött men ska iväg och träna lite nu och bli lite piggare och sen kanske träffa Axel och sen blir det grillning med tjejerna ikväll. måste packa också, Östersund imorrn...


Svarar på detta igen IGEN



Svar: Tro mig, jag vet! Så kass är jag inte på engelska. Precis när jag sparat bilden märkte jag att jag skrivit fel där och nej jag orkade inte ändra för då skulle jag vara tvungen att göra om hela. Så jag tänkte att det inte syntes så mycket! Det är det, jag vet att det stavas laugh och jag vet att det står fel där. Och jag såg första gången i du skrev laugh du behöver inte skriva det två gånger, bara så du vet :)

Twilight ..

Älskar verkligen låten, så mysig på något sätt :D från New moon!


-


tell a girl she's beautiful and she'll believe it for a moment
tell a girl she's ugly and she'll believe it for a lifetime


Trust no man, fear no bitch

Hejhej! Kom hem för rätt länge sen. Träffade moa vid TC och vi gick runt och kollade lite i affärer! Men sen pallade vi ine mer och åkte till vasa och satt i solan med ida, mirjam, erika, li och jessica! Det var najs, as skönt i solan verkligen! Efter ett tag gick jag och Moa och träffade Axel och satt mest och snacka. Sen åkte jag hem! Det var min dag! Den har varit awesome, hoppas ni haft en bra dag också! Hörs sen, puss

UT

Gick inte upp förens halv 12 idag, gaaanska skönt. har fixat mig och ska ut och möta Astrid, ska kolla runt på stan. vill komma ut nu så vi hörs ikväll!


snabb bild


Visste ni att .. ?

IDAG FYLLER MIN OCH MOAS NAVELPIERCINGAR 1 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! Haha, vi tog idag för ett år sen. Snacka om att jag har koll :D Nje men minns hur lycklig jag var haha, över en sån liten grej :') Men det är värt att fira! Grattis grattis till dom :)


Handboll




Går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar handbollen, det är kärlek ♥


Oboy (a)

Sitter och dricker Oboy och lyssnar på musik. Alltså Oboy är så jävla gott, obeskrivligt :) Men har halv panik, jag glömde min neccesär (stavning?) på landet :@@@@@ så jag vetefan hur jag ska klara mig? Men får väl skrapa ihop lite kravs smink som jag har och försöka göra det bästa av situationen .. ååååh mitt älskade smink :'( Haha nej jag drev men det känns ändå lite halv bra. Menmen! Om två veckor åker vi ut igen och då ska det med till stan igen hahah, hur kan jag glömma en så viktig grej ? :')

gammal, men så brun man var! Snart jävlar.

-

As we grow up, we learn that even the one person that wasn't
supposed to ever let us down, probably will.
 You'll have your heart broken and you'll break others' hearts.
You'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them,
 and you'll cry because time is flying by.
So take too many pictures, laugh too much, forgive freely,
and love like you've never been hurt. Life comes with no guarantees,
no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest,
 tell someone what they mean to you and tell someone off,
speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand,
comfort a friend, fall asleep watching the sun come up,
 stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts.
Don't be afraid to take chances or fall in love and most of all,
 live in the moment because every second you spend angry or upset
 is a second of happiness you can never get back.


hahaha


Sliten

wooooa, är jättetrött :( har tråkigt men e för seg för att göra något :P kanske ska lägga mig och titta på tv istället, haha. men så blir det när man lägger sig vid halv 5 :)
imorrn ska jag iallafall träffa Astrid efter typ 10000000 år :D
naaaaaaaaaaaaaajs
:) :) :)


Detta fält måste fyllas i


Hejsan, kom hem från landet för att tag sen och ligger bara och gör ingenting. Ska snart äta middag, det luktar skit gott haha :) Ikväll tror jag inte att det händer något spec, men imorgon ska jag träffa Moa lalalala :D Awesome! Skriver men sen, jag och Moa har en sak att fira, vi skulle tusan ha sets idag istället för imorgon, men jaja det får bli imorgon! Haha, undra om hon vet vad jag menar ? ;D


hemma!

hejhej, har varit på en grym kryssning med tjejerna,
älskar er!


































































@ landet

Hejhej! Vet ni vad, jag ligger och solar!? SÅ varm är det här, det är helt sick. Men grymt! Tog bara en liten paus nu men ska ta och gå ut igen. Åker hem senare idag tyvärr. Och jag som inte ens ville hit? Vilken tur att jag åkte ändå. Igår var det kul också, vi var hos eddie på middag och jag och eddie snackade massor om allt mellan himmel och jord haha! Det var nice iallafall, nu ska jag gå ut igen. Hörs senare idag, puss

Sista inlägget före båten

Ska fixa det sista och klä på mig och sen möta Ida, Mirjam och Erika i Vasan innan vi åker mot båten vid halv 5. kommer skriva imorrn när jag kommer hem, lite bilder också tror jag från Mirjams kamera :) kommer bli amaaaazing, pussss


Mot bussen

nu drar jag och mamma mot bussen ut til landet så kommer pappa och hämtar oss. Smsa gärna för jag kommer ha det rätt tråkgt nu några timmar framåt, puss

Blir landet ändå

Yesbox, blir lander ändå dårå. Jag och mamma tar bussen ut om ett tag. Men Eddie och hennes familj är där också så vi ska dit ikväll och det är najs! Kommer inte bli lika mycket bloggning idag/imorgon men det får ni stå ut med. Moa åker ju på kryssning också så bloggen får ligga nere lite. Men kommer hem nångång imorgon iallafall. Och jag har internett på landet så kan skriva, men det kommer inte bli så värst intressant. Men nu måste jag börja fixa mig!

Moa på landet för snart 2 år sen, tiden går fort.

10.47

godmorgon :) Vaknade för lite mer än en timme sen och har ätit frukost och så. Idag vet jag inte vad som händer, VILL träffa Eddie men hon svarar inte på sin mobil, om du ser det här eddie så smsaaaaaaaaaaa mig! :D Men aa annar såker vi kanske ut till landet idag, och det vill jag inte hehe. Det var det, skriver sen puss!

g a m m a l


Tidigt tidigt

Vaknade redan kvart över 8 idag... ska äta frukost och hoppa in i duschen och sen
 fixa och packa inför ikväll. skriver senare ♥


Sova?

Tror jag ska lägga mig nu, vill vara pigg imorgon :)
hörs imorrn då, eller idag snarare :)
♥ ♥ ♥


haha


Nya linnet


JUSTE

Vi har PÅSKLOV nu!?!?!?!??!?!? Helt underbart. Jag har varit så galet skoltrött senaste tiden. Ni anar inte hur skönt det här ska bli, åååååh jag ääälskar det. Ingen skola, U N D E R B A R T

Hiss eller diss?


det här ska vara Justin Bieber på Madame Tussauds,
ganska dålig tycker jag, inte alls så likt faktiskt?


PÅSKLOV!

Då var påsklovet igång! sen är det bara en skolperiod kvar, för nästa lov är SOMMARLOV!? :O wooohooo! iallafall, kommer bli amazing imorgon för då ska jag på kryssning med girlsen. sen ska jag iförsig vara borta onsdag till måndag uppe i Östersund i ödemarken. DET SUGER! aja vad ska man göra, är det påsk så är det.


het bild


Helt underbart amazing väder idag!

Kände ni vädret idag? Klart ni gjorde, vem missa liksom? HELT UNDERBART. Nästan sommar ju!? Hur varmt som helst och solen bara sken, fick glädjerus eller nått sånt haha! På håltimmenla vi oss i den stora gungen i solan och lyssnad på musik, eller aa, viola och ronja låg och jag och ira satt -.- tack. Nej men det var hur skönt som helst! Astrid <3 vädret!


Bosön

Kom nyss hem från Bosön, var ju där på nån undervisning för tränare hehe och jag, viola, ronja och wilma skulle ju vara några typ exempel som typ skulle visa nån övning och sen skulle nån orata och shit men icke. Det var skit jobbigt haha höll på att dö. Fick världens astma, as knas. Menmen, det var kul iallafall. Sen efter träningen pratade vi med per och tomas och så så det var niiiiiice. Träningen gick annars SÄMST, men aja. Det var olika "stationer" med olika teman. Skott, försvar, genombrott och sånt. Kul att vi var 4 stycken liksom, fick köra gärnet. Men det var kul iallafall. Nu är jag hur slut och jäääääätte trött så ska ta och lägga mig snart!

Kul att jag glömmer kameran hemma idag, typiskt mig.


Skjorta, kavaj och röda byxor röda byxor röda byxor


FREDAG

Morsning korsning, tjejerna gick till vasa idag efter skolan, sen åkte vi och kollade lite grann på stan innan vi åkte tillbaks till vasa. juste jag köpte ett linne också på stan, kanske visar senare :) HEJDÅ







Oj oj oj

Glömde att vi hade franska läxa till imorgon hehehehhe, så kan det gå. Men får väl ta och läsa lite nu då. Det är inte så svårt! Imorgon är det underbara fredag och sista dagen innan påsklov. Jag börja 5 över halv 10, har håltimma på NOn och efter skolan blir det nån slags handbollsgrej i Bosön? Hehe jag har ingen aning men jag, Viola, Ronja och Wilma ska iallafall dit, blir säkert kul :) Känner att jag är på riktigt bra humör! Dagen imorogn kommer bli bra, jag har en känsla av det. Tummen upp! SÄMST bloggning den här veckan från mig men jag har haft ett liv också. Imorgon slänger jag kanske in något på morgonen annan hörs vi när jag kommer hem från handbollsgrejen, kanske innan får se. Nu ska jag iallafall lägga mig och smsa och cheka lite TV. Pusspusspuss


käääärlek.


Har jag fått hjärnsläpp?



amen... ska det inte stå bädda in här nånstans?


-



jag brinner för dig


KEMIPROV IMORRN... FML


Noodles next

Tjenare, hade ganska skön skoldag, hade ingen elevens val för vi skulle lyssna på nån grej i aulan. sen tränade jag med Mirjam och Li, sen åkte vi och träffa Joanna och köpte french hotdogs och sprayade hennes hår i olika färger :P nu har jag duschat och ska göra nudlar. najs :)










Dagen före fredag

Hejhejhej. Gör inte mycket. Ligger och kollar på TV, nått skit program haha det suger. Men ah, hade ju ingen träning idag eftersom vi har uppbehåll, det suger! Så åkte bara hem från skolan, ååååh är jätte seg. Men på morgonen hade vi andra aktiviteter, lite halv kul hahah :) Vi hade 5 kamp haha och jag var med djeepeeer hahah :') Har FF ikäll, pappa är på landet mamma ska ut och syrran också. Trevligt trevligt ;D


Sprallen hallen

Yo :) Ska snart börja fixa mig, men jag orkar inte. Är så sjuuukt seg. Ni anar inte hur skönt det ska bli med påsklov, bara två dagar kvar .. Ah! Börjar 9 idag så kan ta det rätt lugnt. Grym statestik igår, fortsätt så babes!


glöm igår, lev för idag, be för imorgon

Det här blir sista för idag. Förlåt igen för jätte tråkig bloggning från mig idag. Hoppas på bättre imorgon! Ska iallafall stänga ner nu och lägga mig och kolla på TV och sen somna. Är hur trött som helst, har varit det hela veckan och det är jätte segt. Godnatt i förväg, puss

Statestiken pekar uppåt!

Statestiken pekar upp mer och mer för varje dag! Super! Synd att jag inte har något att blogga om bara haha, men men. Hopaps alla nya läsare gillar våran fina lilla blogg och stannar! We know you love it!

sommras!

KLAR

Har gjort SO läxan nu, har kemi prov på fredag också så jag ska nog läsa lite i sängen.. sämst!



Ska kriga mig upp likadant som en militär



TURN IT UP !


I'm going to miss you

Har inte bloggat mycket idag .. men har inget att blogga om. Sitter just nu och snackar med massor av personer om allt mellan himel och jord, ni anar inte haha. Men aa det är nice. Imorgon börjar vi med tori klockan 9 i sprallen, sen har vi annan aktivitet typ tävlingar och sånt! Sen är det vanlig skola. Slutar 20 i 4. Och vad ska man göra då eftersom jag inte har nån träning .. ? Kanske drar till gymet med mamma. Får se!


Onsdaaaaaaaag

hejjjj, hade en ganska bra skoldag, sen gick med Mirjam och Annahita till Västermalmsgallerian, jag köpte två linnen och en bh. sen åkte jag och Annahita till dansen, det var skitroligt och det gick väldigt bra ;) sitter och gör ingenting faktiskt, ska fortsätta med det. kyssN















Dagens bilder :)


Men ååååååååååååååååååååååh

Vi ska ha uppehåll i handbollen nu, och den börjar redan IMORGON !? Så då kan inte Moa och dom komma och provträna på fredag och det suger. Hela grejen suger, inga träningar .. såhääääääääääääär tråkigt :( Åh jag vill inte, jag vill träna ju .. :/

Onsdagar är en bra dag

Hejsan! Sitter och kollar på TV, nickelodeon haha bästa! Iallafall, onsdag idag! Skön skoldag men sveriges tråkigaste jumpa, basket .. fyfan vad jag hatar den sporten :S Men jaja, efter skolan åkte jag och Julia till Lidel och köpte naturgodis och sen åkte vi till julias sjukgymnast så tränade hon och jag kollad på. Efter det åkte jag hem så har varit hemma ett tag nu! Men nu är det folk som skrivit på fb så ska kolla det hehe, puss puss i hörs senare

Jamen godnatt då!

Godnatt people, hörs efter dansen imorrn!

Ida: hahahah eller hur x) <3


Invigning av nya skanstullshallen!


Höhö, jag är till höger om den där tjejen :)
Idag invegs nya skanstullshallen. Och gissa vilka som var där och spelade på invigningen? Jo min klass! Hallen var verkligen as skön och Bolton kommer att träna där, alltså mitt lag! Hade bara franska på morgonen sen gick hela klassen till hallen och fick match kläder och så. Sen gick vi ut på planen, värmde i en halvtimme typ och folk började komma in och så. Sen fick vi ställa oss i en stor halvmåne på planen medans det hölls tal och sånt haha! Sen spelad vi match oc h folk fick kolla på. Det var grymt kul verkligen! :D

Now look her in the eyes, say baby I love you

har haft en skitseg kväll, har tillomed målat om mina naglar :O jag tror jag ska ta något att äta istället. har pratat med Astrid om en grej hon föreslog.. trevligt trevligt :) vi har nån SO grej imorrn också som jag fattar nada av, jag ska spela nån advokat :S aja, det är väl bara att lyssna på Carl P, haha!  yeeeeea pusssss



Såg att Astrid hade lagt ut en England bild, här är en annan :D


-


JUSTE!

Jag, Mirjam, Li och Ida kanske ska börja på handboll, haha!
måste lära dom lite först bara ;)


tråkigt värre...

heeeej, har varit hos Axel hela dan efter skolan. har ätit SKITMYCKET nu så jag börjar få ont i magen, har ingenting att göra :/ TRÅK!


svar på tal

Svar till dig som sa att jag stavade fel i headern, jag vet haha! Märkte det prcis när jag sparat den och orkade inte göra om haha. Men får ta och göra en ny snart, stör mig jätte mycket på det haha. Så jag är medveten om det! ;)

KOOOOOOLLLAAA!

Kolla på regionala nyheter nu klockan kvart över 7! Kanske är meeeeeeeed :D Alla kollar, eller aa min klass kanske är med! :D

REGIONALA NYHETER KLOCKAN 19.15, OKEJ!? :D

Tisdag morgon

Godmorgon ♥
Sitter och äter frukost och inser att jag har lite bråttom. Eller nejdå, ska inte gå förens om 20 min, men ändå :D Idag har vi bara B-språk på morgonen och sen ska vi inviga den nya hallen. Bolton har fått en ny hall, hejdå sprallen hallen. Men aa, vi ska typ vara där och spela match inför borgmästaren och grejs haha! Men det blir nog kul, sen ska vi bara tillbaka till skolan har att ha teori, mindre kul. Men kan betyda att vi får sluta tidigare och det är alltid skönt! Sen efter skolan är det träning igen fast med laget. Så jag bloggar nångång ikväll, men ska försöka att lägga mig tidigt för det har blivit sent några kvällar irad nu, känner mig lite sådär halv pigg .. Menmen, får ta igen allt på lovet också! Bara 4 dagar kvaaaaar :D Ha en bra tisdag, puss


Bjuder på denna enorm sexiga bild.


Suuuupernova


Måndag

Tjena, tränade idag med Li och Mirjam. sen kollade vi lite i Västermalmsgallerian innan vi åkte hem :) sitter och kollar på tv, mysigt puss :)


Möta syster

Ska springa ner och möta syrran nu med pengar så går vi och köper sushi och nått gott säkert! Mamma och Pappa ska på bio ikväll så vi kör på en myskväll med film och gott! Blev awesome, hörs sen. Pusspuss

Seg måndag

Tjohej. Dagen idag har varit allmänt seg. Riktigt seg. Men kommer ha vikarie nu typ några veckar framåt för våran lärare har åkt till australien .. Yeh, annars ligger jag bara och kollar på TV och smsar lite. Nu börjar svampbob haha, skit bra ju :') Men aa ska kolla på det nu, puss!

moi and becca todaaay, lägg märket till att vi har likadanan tjocktröjor ^^


GODNATT !

tränar imorrn efter skolan, sen vet jag inte. puss!


Do it like a DUUUDEEE


Nästa kryssning bokad!

yeees, nästa helg åker jag med Ida, Mirjam och Erika, yeah!!




Pic's from today!














<3


Söndags ångest

Tjatja. gör inte mycket, har bara inte orkat blogga förens nu. Idag var jag först på stan med Ronja, köpte en skateboard hehe, inte världens bästa och snyggaste men den dugen sålänge. Så vi åkte lite och sen åkte vi till eriksdalshallen och kollade på finaler. Det var niiiiiice. Kollade på flera stycken, eller typ 4 men aa ;) Nu har jah halv söndags ångest och känner att helgen gott FÖR fort och jag orkar inte måndag imorgon. Men det är bara en vecka, sen är det påsklov. FAN VAD GRYMT 

-bilder kommer-


Gotta make it work cause you're my world

Har precis kommit in från regnet, jag mötte upp Li vid 2 och vi gick till vasa parken och köpte glass och bulle. sen kollade vi en snabbis i västermalmsgallerian innan vi åkte och tränade vid 5. sen gick vi till Ica och köpte torilla chips, choklad, gainomax och sesamkakor innan vi åkte till Eriksdalshallen och kollade på Bolton och Hammarby finalen. nu ska jag äta middag, pusshej :)

har ingen bild från idag men en annan bild på mig och sötisen :)


don't go

hejhej, Axel har nästan precis gått. vet inte vad jag ska göra idag, ska iallafall träna med tjejerna senare så jag ska väl gå vid 4. ska fortsätta prata med Li nu, puss

Wiiiiee

Nu drar jag till medborgasplatsen och möter ronja och kollar på brääädor, naaaaaaaaaaaaaajs. Puss

Statestiken .. ?

Det är säkert såhär för många. Vet iallafall att det gör det för ronja. Statestiken står still? Eller den har hakat upp sig, våran står på 7/5 fortfarande :S As störande, var bara tvungen att säga det, haha :)


35 min

Hejsan. Gick upp vid 10 idag och har tagit del lugnt och fixat mig och så. SKa bara borsta tänderna. Om ca 35 min ska jag möta roja vid medborgarplatsen och kolla på skateboards. Kanske köper en, hoppas hoppas hoppas. Har ALLTID velat kunna åka skateboard, tycker det så jävla coolt. Och sara sa att jag såg ut som en skate tjej, det gilllllllllaaaas! Annars gör jag inte mycket, lyssnar på musik och så. Skriver säkert innan jag drar så vi hörs då ♥


sussa kudden

Har inget bättre för mig så tänkte lägga mig. Men ska snacka lite med mamma och så innan. Det kommer bli bäst imorgon, jag kommer vara världens lyckligaste tjej. Ha en fortsatt rolig lördagkväll allesammans så hörs vi, godnatt ♥

hos frisören idag, haha :)


<3 Bik Bok




















ta vara på dina andetag, vilket som helst kan vara det sista


Tiden tick-tick-tickar på, tänk hur fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort, känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt egna resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag, uppskattar allt det som man har


This is what my phone looks like


I LIKE THE WAY

låten är bra, videon är skit kass


Tråååååååk

hejhej ! jag, Li och Mirjam var i sprallen och kollade på match idag. har ätit nudlar och majs och kollat lite på Vänner. senare ska Axel komma, just nu har jag ganska tråkigt

vi tog massa bilder med Lis systemkamera så det kommer nog imorgon :)






GIIIILLLLLLAAA

Är så himla nöjd med håret! :D :D Tänkte visa er. Grejen är att jag alltid liksom velat ha den där stilen, eller något sånt typ. Men har aldrig vågat, men nu! Orkar inte se ut som alla andra längre, det är bara för tråkigt.


Dagens


Vad ska jag och Ronja göra imorgon?

Jaaani, det är en liten hemlighet och kommer att vara. Jag vet inte ens om det kommer bli så att vi köper det. Jag är inte 100 på det, men jag skulle vara världens lycksligaste om den skulle bli miiiiin. Satt hela kvällen igår och kollade efter det. ÅÅÅÅH jag tror jag dör, ska kolla vidare nu. Pusspusspuss

Lyckad dag!

Hejhej :) Kom hem från stan för ett tag sen, var där med Ronja. Köpte inget men hon gjorde, skiiiiiiiiiiiiit snygga saker, blev halvt avundsjuk haha! Men innan det var jag iallafall och klippte mig, har nu helt annorluna frisyr och kanske liiiite annan hårfärg, fast vet inte om dt blev så jätte stor skillnad. Men har haft en grymt bra dag med finaste ronja! Fast den är ju inte slut än, viss? :) Puss

UTGÅNG

Ska ut nu och spendera dagen med Li och Mirjam, hörs sen puss!


GODNATT !

Nu ska jag nog sova, har tråkigt :)






-

Thought it wouldn't matter
If we didn't stay together
And, if it was over
Maybe it was for the better
I was thinking I'd be all right
'Til I thought it all through
Now, I know that I ain't really living
If I have to live without you


One Time



your world is my world
my fight is your fight
my breathe is your breathe


Mirjam & Li

yo yo yo ! hade matteprov idag, gick gaaanska bra faktiskt hehe :) slutade halv 2, då åkte jag och Li och lämnade Jessica i alvik och sen mötte vi upp Mirjam och gick och fikade, mums :) sen så gick vi runt lite här o där, var lite i vasaparken. sen så blev det skitkallt, jag har kommit hem och ska äta och se Black Swan eller vad den heter. får stanna hemma ikväll :( aja pusssssss

Dagens "facelook"




@ Sängen



heeeeeeeeej, idag var alla tjejer och tränade vid hornstull. sen åkte jag med Li och Jessica en snabbis till alvik innan vi åkte till Axels träning. skojigt skojigt, kom inte hem förrän vid halv 10. sen har jag gjort mig i ordning och lagt mig i sängen. har pratat lite i telefon med Axel och Jessica. ska sova om ett litet tag, puss! :)





























Godnatt! :)


Till viola :D

I am so fucking sorry haha, glömde kameran i mitt coola skåp i skolan .. -.- Där ligger den och ruttnar. Hoppas du kan förlååååta mig, pusspusspuss jag <3 diiiiiiig ! :DDDD

I just love you!

Här kommer några bilder från i lördags. Åh herregud vad jag bjuder, men vad jag älskar det! Länge sen jag skrattad såhär mycket som jag gjorde i lördags! Men herrgud vad ful man kan vara :') 

Först bara lite basic bilder:











Och nu till dom lite mindre fina bilderna, Bjuder med stort B !










-

Tumblr_lj74fcjhwj1qgfo7wo1_500_large

Så snyggt!



Det är så snyggt med sånt här tryck på t-shirts/linnen. Riktigt snyggt! Med en cool frisyr, dör.

Kamerajävel

Tog med kameran till skolan idag och det togs massor med fina bilder. Men nu, nu när jag ska ladda över dom så kommer jag på att det ligger kvar där så fint i skåpet :@@@ damp. Nej men det är inte min dag idag. punkt

igår hahahha, vi blev halvt utelåsta under matchen. HAHAHAH sjukt vad kul det var :')


dejowiqehjeqfuei

Träningen idag gick skit, men får hoppas det går bättre imorgon ;D Har varit en vanlig torsdag .. förutom teori på förmiddagen istället för handboll. Vi gick igenom träningslära typ. Han man ska köra när man kör med vikter och sånt! Sen rullade dagen på. Nån idiottjävel smällde två stinkbomber i vår koridor. FYFAN vad det luktade. Jag är jätte känslig mot lukter faktist, får kväljningar och grejer, inte mysigt. IDIOT IDIOT IDIOT som smällde dom. Varför ska alla vara så inihelvete omogna, ååååååååååååååååååååååååååh. Aja, ska snart äta middag. Vi hörs!

Dagens



Börjar tydligen 10 -.-

Godmorgon ♥
Sitter och borstar tänderna, börjar tydligen 10 och inte 9 idag -.-' Så det är mer än en timme innan jag måste gå, haha segt. Menmen, får väl ta lite outfit bilder och så, och det är ju bra? Hinner aldrig det annars. Puss!


Hoppsanhejsan

Kom jst på att bloggen fanns haha. Menmen. Har haft en skit rolig dag. Om ni vill läsa mera så gå in HÄR. För nu ska jag sova x')

en bild från idag, älskar dig bästaste!

Sovaaaa

Ska sova nu tror jag, måste sova ikapp! e galet trött :( juste Dessie var på mitt flygplan igår, hon och hennes kompis satt framför mig haha var bara tvungen att säga det :)
Godnatt!



NÅGRA FÅ TENERIFFA BILDER













aja, lite halvbra


Dans

tjenare, jag och Annahita hade ju dans idag, Li och Mirjam följde med och tittade på :) sen åkte jag hem och nu sitter jag och kollar på Vänner myyys :)


flygplansbild


Dans

tjenare, jag och Annahita hade ju dans idag, Li och Mirjam följde med och tittade på :) sen åkte jag hem och nu sitter jag och kollar på Vänner myyys :)


flygplansbild


Ba Ba Ba

Hallu. Sitter hemma hos ronja just nuuu. Vi bakade tårta förut, mycket mycket gott. sajk. ... eller? ^^ Neeee den var goood. Fast är skit mätt just nu hehehihihehsjjaha. Om ett tag ska vi gå och kolla på när hammarby spelar. Nån som ska dit? Nej viste väl det. Hare bra, PYSS

riiight now, langar fjortis pose u know

S to the lussen

Yes, ska dra  till bussen och möte cheyerna vid slussen om sisådär 10 min! Så ja det här blir en snabbt inlägg. Ni vet ju vad som händer idag,skrev ju det igår! Fast efter skolan får jag se vad som händer, hoppas på något kul! Ni får ha en braa dag så hörs vi nångång i eftermiddag. Pusspusspuss

Råkade jag nyss få ett liv?

nej det gjorde jag inte. Jag sitter fortfarande här, och bloggar .. Jaja vad gör man inte för sina underbara läsare. Hahah! Tänkte berätta lite om morgondagen. Inte för att det är något speciellt, men ändå. Börjar klockan 09.05, soooooovmorgon B) Har bara vanlig skoldag, fast en lång håltimme. Det gillar vi! Onsdagar är helt klart den skönaste dagen. Börjar rääääätt sent och slutar tidigt (klockan 3) Och ja, det är våran tidigaste dag -.-' Efter skolan får jag se vad som händer. Just nu har jag lust att göra något riktigt kul med dom bästa, men aa får se hur det blir. Annars gör jag inte mycket, sitter och chattar med Viola min flickvän. Nej men vi ska ta en snabbis inne på toan imorgon, hihihi. Herregud, vad har vi för humor .. Detta kan inte sluta bra. Tjaråååh

soooommar <3

Hur balla? ^^


kan inte bestämma mig för om dom är snygga eller fula. Tycker dom är riktigt balla! Men kanske liiite för mycket? Eller .. ? Gah, fast spelar ingen roll. Ska ändå inte köpa dom haha men ändå. Tycker faktist dom var rätt snygga :)


Ni frågar vi svarar, så fråga på :D


Svar: På en affär som heter RockZone, ligger på drottninggatan! :D <3

Det jag köpte igår!

Varning för skruttiga bilder. Men var tvungen att ta med mobilen och nej, den har ingen bra kamera. Punkt

pacman t-shirt, ääääälskar. Otroligt ful bild, osminkad och grjejer. Men whatever

pacman tjocktröja. Ser jätte konstig ut på bilden, aa den ser väldigt ful ut men den är skit snygg ! (A)

hårspray & ansiktsmask!

Veckan går fooort

Tja! Så var tisdagen avklarad, nästan ;) Underbart hur fort vekcna går haha. Hatar måndagar och tisdagar. Och tänk, imorgon har halva gått. Räknar bara med skoldagarna hehe! Och gillar onsdagar, och torsdagar. Fredagar är sega men det är ju liksom fredag? Då har man ett smile på ansiktet hursomhelst! Will, dagen idag var skön. Kollade på film hela förmiddag och sen hade vi bara matte och sen vare handboll. Lovely ;D Nu är jag seg i kroppen och proppmätt, haha måste sluta äta så himla fort :') Får rulla ifrån matbordet sen .. Känner att jag har lite bloggtorka. Inte bra. Hoppas jag hittar något att skriva. Puss


MOT FLYGPLATSEN!

Japp snart bär det av mot flygplatsen, har en typ 6 timmar lång flygresa framför mig. ingen hit direkt, och så kommer vi landa vid halv 11 ikväll så jag kommer nog vara ganska trött när jag går upp vid 6 imorgonbitti. bläää. jaja puss på er!



jag vet att det bara kommer gamla bilder,men det är allt jag har här tyvärr

Untz Untz Untz

Morsning korsning, haha ååh vad jag hatar de ordet eller vad man ska säga :') Ska dra till skolan om ca en kvart. Så det här blir rätt fort, måste kolla att jag har allt i väskan som ska med och sen måste jag borsta tänderna. Yesyesyes. Tror det bler en skön dag idag. Ska bara kolla film på franskan, svenskan och engelskan haha. Sen är det lunch och sist matte med mischa så det är grymt. Sen slutar vi, eller vi ska på uttagning. Mer om det sen. Kommer hem efter den och då skriver jag mera. Ha en bra dag, puss!

Har min älskad enya tjocktröja idag, jag blir nästan kär i mig själv, så snygg är den :')


Take my hand

Tudelu. Sista för idag dårå. Har kommit på att jag säger det vädligt ofta, haha :) Men klockan är alldeles för mycket. Sovgott puss

miss

Min musiksmak är riktigt riktigit varierande .. ;)

Vänj er, ena dagen är det The Voice och andra sånthär. Men fyfan vad jag älskar det, och vet ni. I don't give a fuck about what you think about it, it ruuuuuules.


Duschen är min vän

Hejhej :) Kom nyss ut från duschen hehe. Älskar att känna sig såhär fräsch och grejer, aa ni kanske inte bryr mer men nu fick ni höra det ändå! Var varit en awesome dag idag. Blev en br amåndag ändå, dansade med killarn apå idrotten (ha ha ha) sen hade vi inställd franska (Y) och en rullade skolan på och gick rätt fort. Har varit på rätt konstigt humör, skit trött fas ändå hur pigg som helst, över trött kanske? hehe inte bra ;) Men jaja, inte mitt problem, eller. Jo det är det ju, men aja haha. Efter skolan drog jag, ronja och viola till stan. Hittade VÄRLDENS UNDERBARASTE BUTIIIK MED ÖVERNATURLIGT SNYGGA T-SHIRTS. JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Köpte en t-shirt, en tjocktröja, hårspray och ansiktsmask. Jag är kär i t-shirten och tjocktröjan. Dom gick rakt in i hjärtat. Haha! Men sen gick vi hem till Viola men var tvungen att gå så hann inte vara där så länge, skulle ju på resturang med familjen. Det var mysigt, och gott höhö :P Kom hem för nån timma sen och sen vet ni resten. Inte så bra bloggning idag men som ni ser så har jag varit upptagen hela dagen. Vill ha en Iphone så man kan updatera lite när man vill! Nu blev det här väldigt långt och ni orkar säkert inte ens läsa hälften av texten haha, men skriver mer sen. Puss

-togs inga bilder idag, tyvärr-

Dåligt väder :(

tjaaaaa! idag har det varit supermolnigt och lite småkallt så jag och min syrra tog en tur till glassbaren efter lunch, sååå gott och en kula kostar bara 10 kr :D amazing :) sen så fick hon med mig att spela fotboll, vi har ju en fotbollsplan och en tennisplan här. inte riktigt min grej men jaja. vi solade liiite och jag badade lite grann :) vi ska snart äta middag, e super hungrig. kanske måste börja packa ikväll. jobbigt värre...


Sista dan

hejhej, vaknade redan kvart över 8 idag, nu har jag och min syrra precis ätit frukost. vi ska göra oss iordning och gå och köpa det sista. själv jag ska köpa dom där skorna jag såg :) sen ska vi ligga och sola vid poolen och bättra på brännan sista dan. imorrn åker vi ju hem, ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem :)


otaggad till 1000

Drar till skolan nu. OOOOOTAGGAD. Hoppas det blir bättre än jag känner att det kommer bli -.- får klistra på ett leende på läpparna och tänka på att det bara är 5 dagar till helg igen. Nu känns det mycket bättre, eller .. ?

missbildat hjärta, i know

Ingen rubrik

Godmorgon :) Måndag idag. Börjar 8 med jumpa -.- Menmen. Efter skolan åker jag nog hem, honner inte göra något med nån för ska på resturang med familjen. Blir dålig bloggning idag för efter resturnangen måste jag duscha och så och lägga mig tidigt. Är såhäääär trött. Men nått inlägg slänger jag kanske in, annars får ni ha en bra måndag ;D puss

Godnatt

Godnatt sötisar. Behöver verkligen sova, är hur trött som helst vilken gör att jag blir på jääääätte dåligt humör. Och tyvärr går det ut över delar av familjen, hehe ;) Men jaja, dom är vana. Nu ska jag iallafall stänga ner och lyssna på lite skön musik. Imorgon är det måndag, kill me. Puss

Vad hände? :o

Statestiken höjdes GRYMT igår!? Vad hände haha :D Blev vi länkade nånstans? Men det är jätte kul! Hoppas alla stannar och fortsätter läsa och kommentera! Puss

osminkade och fina! ;)

Köpte ny mascara idag

Var ju på stan idag, köpte en mascara. Testade en ny! Hoppas den är bra, nån som har den? är det bra eller dålig? ;)


As skön musik

Ligger och lyssnar på as skön musik från listan Eddie gjorde till mig igår. Så bra! Annars ligger jag mest och tänker på allt möjligt. Skola imorgon, uttagning på tisdag, vänner och svek. Ja ni vet det vanliga haha. Btw, vilket jävla väder idag. Blev helt deprimerad. Sverige kan ta sig. Känner att jag låter väldigt nere och tråkig haha. Bäst att avsluta det här inlägget nu.


Vi är dom vi är

Yees, nu drar jag och möter Eddie och röjer stan.

Dagens outfit kommer sen, kanske

Staaaan

Hejsan :D Hade en GRYM kväll igår med Eddie. Går inte att beskriva med ord hur kul vi hade. Har inte haft på kul på ... länge! Orkar inte berätta så mycket mer än att kollade på film och tag massor av kort, och tjockade oss :) Skriver bara lite snabbt nu, väntar på att Eddie ska svara på mobben. Hon gick hem och duschade och så, men vi ska träffas och dra ner på stan nu. Har en del jag måste köpa. Får se om vi pallar vara där så länge. Kom just på att det är söndag idag, inte kul hörrni. Helgen går för fort. Varför går inte två dagar av skolan såhär fort? Orättvist.

inte från igår, men en annan av våra galna kvällar. Jag älskar dig

Cause what you don't understand is I'd catch a grenade for ya


Shopping, yeah!

shalalala! har kollat lite på Vänner nu haha, så nu sitter jag och chattar med gullisen Li. idag har jag köpt en väska och ett linne, fick en pashmina på köpet haha. häromdan köpte jag två par shorts och två par örhängen också, sen har jag sett ut ett par skor som jag ska köpa på måndag. yeah! imorrn ska vi på marknad, tar bara nån minut att gå dit, den är varje söndag :) fast jag har redan varit på den typ 1000 gånger så jag tror inte jag kommer köpa nått :P menmen... juste vår undervattenskamera la av helt plötsligt och nu kan man inte sätta på den? grrrrrrhhh, ska försöka hitta sladden vi hade med oss. ha en kul helg :)



haha 2 år gammal :)

tralala

hejsan. Har inte träffat Eddie än .. väntar på att hon ska svara på sms haha. Cheyen är seg :') Men jaja. Sitter och kollar på TV och tare lugnt. Vad gör ni då? :D


Eddie time :D

Tja. Lördag idag, sköööönt. Lever för helgen nu förtiden. Skolan tar ens liv! Menmen, ska träffa Eddie idag och så sover vi hos någon av oss ikväll. Vi ska ha filmkväll och säkert tjocka oss i något haha, kommer bli kul! Så ska ta och börja fixa mig och sen möta upp henne. Hörs säkert innan jag drar, puss

saknar, grym kväll!


Godnatt världen

Ska ta och lägga mig nu. Ser ingen mening i att bara sitta uppe och inte göra nånting. Imorgon kanske jag träffar Eddie, om hon kunde. Håller tummarna för det! Förlåt för inlägget under, fattar om ni inte orkar läsa haha men fick bara lust att skriva av mig. Och många tjejer kan behöva höra det här. Men sovgott nu hörrni så hörs vi imorgon, godnatt sweetis!

haha, RÄTT gammal ;)


Till alla tjejer, kämpa

Jag vill skriva av mig. Men har ingen aning om hur jag ska börja eller sluta. Det är så mycket tankar i huvudet, allt på samma gång. Tjejer, sluta bete er så jävla töntigt. Jag vet att man vill vara smal, se bra ut och allting. Sure, det vill jag också. Men gå inte runt och skryt om hur mycket ni ska banta, det är inte coolt. Ni förstör er själva. Träna och ät, men ät rätt. Där är lösningen. Lösningen är inte att inte äta något alls. Då blir man bara ful, fult smal. Och det är inte sånt killarna vill ha heller dom vill ha lite kurviga tjejer, lura inte er själva med alla tidningar och reklamer med smala tjejer som står och posar jätte snyggt och man bara står där och dregglar. 50% fake på dom. Redugerat (staving?) Var nöjda med det ni har och gör det bästa av situationen. Alla är unika och vackra på något sätt. Det finns inget snygg och inget fult. Lås inte in er själva i såna här tankar. Jag vet att det är sjukt svårt, jag vet precis hur det är. Men försök! Jag är så trött på alla som går runt och säger att dom är så tjocka hela tiden. Fine, jag har också gjort det. Men jag tycker jag är töntig när jag gör det. Och när mina vänner säger det om sig själva så gör det ont, ont i mitt hjärta. För ni är inte fula tjejer. Ingen är ful. Sluta upp med att tracka ner på era negativa sidor utan lyft upp dom posetiva istället. Tycker man att man han en ful näsa så har man säkert jätte fina ögon. Lyfta då fram dom! Visa att ni har självförtroende girls. Det är så jävla ballt, så starkt. Jag avgudar folk som vågar vara sig själva till 110%. Jag jobbar själv på det. Och var nöjda med eran kropp, erat ansikte eller vad det nu är ni har problem med. Alla tjejer har det jobbigt i tånoren, det vet alla. Men gör det inte jobbigare än vad det är. Klistra på ett leende och lev livet. Och hörrni, kolla er själva i speglen, res på er och upp med huvudet. Gör er stora och säg "fyfan vad snygg jag är" Jag lovar, det hjälper. Det känns så bra, gör det några gånger och tycker du att du har snygga ögon, säg det högt till dig själv i spegeln. Hjärnan måste få höra det för att tänka om. Alla tjejers hjärnor är inställda på att se det negativa, ens fel. Men om du då ställer dig och säger såhär, även fast du inte tycker det. Så lovar jag att det kommer kännas lite bättre för varje gång. Och hörrni, kanske det mest viktigaste av allt. Tro INTE på allt killarna säger. "men gud vad tjock du är" "vafan har du gjort med ansiktet" "ditt hår ser ut som ett helvete" eller vad det nu kan vara. Dom är omogna, vill verka tuffa. Men dom bryter ner oss, bit för bit. Tills det bara är en stakars tjej som står där, med aneroxia, översminkad och jäääätte plattat hår. Ta inte åt er av dom, var starka. Jag tror på er. Det här blev väldigt långt och ni tycker säkert att jag har helt fel och grejer. Men det är såhär jag känner. Och jag var tvungen att skriva det.

Alla är fina precis som dom är. I längden slår insidan allt, så setill att skaffa en fin insida. Istället för att skippa den där frukosten och ta en extra timma framför spegeln. Jag vill tro mina ord, och jag kämpar, precis som alla andra. En tjej är en tjej. Ångest hör till vardagen. Men när den kommer, så skit fulständigt i den. Vi är unika, alla på vårat eget sät, intala er det, för det är ord som är sanning rakt igenom. Inte bullshit, som vi annars hör varje dag.


4 bilder från idag



ren spegel man har i skolan eller vad ? ;)

violas gulliga plattform nummer 1, läppen alltså haha, helt platt där uppe under näsan, för er som inte ser

violas andra plattform, hon får ner tummen sjukt långt, syns inte så bra på bilden men aa :)

Hur snygga?




såhääääääääääääääääääär snygga. dör.

jag ska klippa mig. Herregud vad jag ska klippa mig.

På lördag, nästa alltså inte imorgon. AA då jävlar. punkt

Looking at the bitch who hates you, just because it makes her hate you even more.

Hejhejhej! Förlåt för att jag inte bloggat. Men direkt efter träningen idag så åkte jag hem, duscha och fixade mig och sen gick jag och mamma ut och åt. Mysigt :) Nu gör jag inte mycket. Tar det lugt, så skönt! Äter lite choklad också hehe, Astrid <3 choklad. Men jaja, har inte så mycket mer att säga faktist. Hoppas alla har en awesome fredag så hörs vi nån gång senare i livet. Puss

Friday

Nu ska vi äta frukost på balkongen, sen ska jag och min syrra ut och shoppa :D eller får se om jag hittar nått hehe. sen på eftermiddagen ska vi nog prova våran nya undervattenskamera i poolen :P och sen äta middag på nån restaurang :) mys,ha en bra fredag!


RSS 2.0