BESTÄLLD!


Vänner

Tog en Billy's pannkakor med choklad och en festis och satte mig och kollade på Vänner. jäkligt najsigt. skulle bara uppdatera snabbt :)


Vill ha nått

hejhej, idag var jag på Eriksdalsbadet med girlseeen. alltså Ida, Erika, Annahita, Jessica och Li. det var kul, men kallt hihihi. e ensam hemma, ville göra en smoothie men det finns inga bananer :( shit happens, life goes on... haha skoja måste hitta nått annat att käka, hej så länge!


Sticker iväg...

Nu blir det Eriksdalsbadet!


Sova?

Ska strax sova, måste va pigg imorrn för tjejerna ska badaaaa :D hiss på det!


wiiiiiiiiiiiii

Igår såg jag i skoaffären att dom hade exakt likadana ballerina skor som jag köpte i england förra sommarn! dom e sjukt snygga, och mina blev så slitna förra året så nu kan jag köpa likadana :D :D helt amazing



here it is :)


Så söt :D

Jaden Smith e så jäkla söööööööööööööööt !


B i l d e r !
















några snygga bilder från idag :PpPppPp
hehehe


Badet next :)

hejhej, ni vet ju redan vad jag har gjort idag eftersom det stog i förra inlägget. nu har jag ätit hamburgare och kollat på solsidan. nu ska jag lägga mig i badet och göra hårinpackning. säger bara att jag inte e fräsh så det ska bli riktigt gött. skriver sen, lite bilder kommer då, PUSS

SUUUPERGAMMAL bild på mig och Jessica, love u


Träningsdag haha ...

Ska strax åka iväg och möta Jessica vid hornstull. här är vårat schema för dagen:



trevligt värre, insåg nu att jag har väldigt bråttom.
ha en najsig söndag, puss :)


Goodnight!

Ligger i sängen nu, ska strax sova. Imorrn ska jag och jessica träna hela dan hihihi. Hörs imorrn sov så gott!

Gäster

Mötte upp Jessica och Li vid hötorget, hade inga pengar med mig så kunde inte köpa nånting, miss. kom hem vid halv 7 och åt middag med våra gäster. har ätit efterrätt och kollat på melodifestivalen och sitter i telefon me Axel. sitter vid min syrras data nya data så har tyvärr inga bilder :( skriver later, maybe. kisses

Stan nästa!

Ska åka in till stan med Jessica och Li nu, kanske möter upp Axel sen.
ha en bra första dag på lovet!


-



"Look in my eyes and say you love me,
look in my eyes and say you want me"


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! tänkte berätta lite snabbt om yesterday and today.


Slutade tidigt, åkte hem till mig med Erika, Jessica, Li och Annahita och hade roligt. vid halv 7 gick vi och jag, Jessica och Li åkte till sprallen och kollade på boltons träning, sen så gick vi alla och jag åkte hem till Axel och va där resten av kvällen. sen skulle jag hem och så åkte jag fel så jag fick vänta 11 min på tbanan tillbaks, och sen 6 min på rätta tåget så jag va ganska sur -.- men köpte en juice och pratade md Axel så aja. kom hem strax efter 12 och ringde Axel igen innan jag sov. va helt slut.



Vaknade vid halv 11 och har ätit frukost med sitter fortfarande i pyjamas. vet inte om jag ska ut idag eller inte, ska ha släktmiddag ikväll iallafall, snark....













Puss!


Estoy en la cama

Nämen tjena! Vet att jag har haft sämst uppdatering de senaste dagarna men jag skriver när jag vaknar imorgonbitti och berättar om dagen för jag e sjukt trött och ska sova nu. Ligger i sängen och gör inlägg på mobilen. Puss och godnatt!

Tidinställt!

Hej på er. Ni är säkert i skolan just nu, men inte jag! Förhoppningsvis sitter jag i bilen påväg till fjällen nu! Åkte redan klockan 7 imorse. Ingen sovmorgon här inte. Men kommer nog sova nu i bilen också. Har laddat med godis och kakor! Får se hur det blir med bloggningen dom närmsta dagarna, men jag kommer säkert blogga en del, OM vi har dator med oss vilket vi borde ha. Men ha en bra början på sportlovet allesammans och så hörs vi! Puss

SÅHÄÄÄÄR glad känner jag mig nog just nu, B J U D E R på bilden!

Nu säger jag godnatt!

Klockan är snart 3 och nu säger jag godnatt. Orkar inte sitta uppe längre och inte göra någonting. Ska lägga mig och kolla på tv, sen somna :D Hoppas alla sover gott, puss!

Viktor är ju iallafall lite social

ALLT är helt dött hahah. Kan vara för att klockan är kvart i 12 .. men ändå. Det är liksom 5 personer inne på msn. Yeeeh. Men viktor är vaken iaf, tur det! Honom kan man alltid snacka med!

Hehe titta vad söt han är! Men tyvärr tjejer han är inte singel! Nej men jag älskar dig Viktor bästis!

Ska vara uppe länge!

Ska vara uppe länge ikväll så att jag kan sova i bilen imorgon! Vore sjukt bra om jag iaf kunde sova lite, så går det snabbare ;) Var nere och köpte godis och kakor med syrran förut hehe så nu har vi så det räcker! Känner att facebook dött lite, alla har väl gott och lagt sig kanske? Funderar på om jag ska sätta på en film .. men vilken, har inga bra filmer -.- Och är SJUKT sugen på godis, men jag får helt enkelt hålla mig till bilden imorgon!

@ sängen

hejhej, sitter i sängen och har precis pratat i telefon med Axel. idag jag hade inställt elevens val så jag åkte och mötte Li och Jessica, vi gick till Ica innan vi gick till friskis, vi var lite i gymmet haha innan vi gick på ett träningspass, sen gick på dans afro direkt efteråt, träningsmänniskorna nr 1 :D Mirjam och Annahita kom också till dansen. sen åkte jag, Li och Jessica och kollade på boltons träning. vi stannade ganska länge, och jag kom hem vid halv 10.


















@ home

Tjulul, drev, hatar den hälsningsfrasen haha. Men iaf, kom just hem från träningen. Gick helt okej, genombrotten gjorde. Men 9 meters skotten, herregud säger jag bara, skandal! Haha men är på sjukt bra humör just nu och känner att livet är BRA! Först för att det gick okej/bra på träningen, sen att jag har lov nu och att vi åker till fjällen imorgon! Hur nice är inte det!? Längar ihjäl mig, är så sjukt taggad!


GODNATT

Godnatt alla läsare, ska lägga mig och läsa det sista i So:n , känner mig som en plugghäst :)
puss


Nyttig choklad !?

Mamma kom hem med en STOR kartong idag. Och inne i den fanns massor med "lådor" men små choklad bitar i. Den här chokladen ska tydligen vara nyttig? FETT BRA tänkte jag liksom :D Det är ju helt awesome. Så när sötsuget kommer är det bara att gå och ta en liten bit, utan att behöva känna sig tjock! Och den smakar precis som vanlig mörk choklas. Skit gott och bra! Älskar det!


3 stycken sånna här kartonger låg det i kartongen haha!

Inget bloggande

Dagens första inlägg, har inte haft nån tid alls. jag och Annahita gick till hemköp först, sen åkte vi till dansen. efter det åkte kollade min familj på en lägenhet (?) ehh aa sen kom jag hem och tvättade håret, åt och sen har jag bara pluggat SO. är på sista frågan nu men har tagit en kort paus. därför har jag icke bloggat något idag. SO prov imorrn.. bajs på det -.- eftersom SO är typ det ämnet jag har svårast för, om inte NO.. aja ha en trevlig kväll puss :)


Dagens outfit/facelook


Skit tråkig egentligen. Den svarta tröjan är slapp men det syns inte!

Bjuder med stort BBBBBB
Notera grodgubben i bakgruden haha, pappas lilla överraskning när jag kom hem x)


Finally!

Äntligen klar med domarutbildningshäftet (hahah långt ord?) och har skrivit frågor om det nu som ska lämnas in imorgon. Och NU ska jag plocka fram kläder till fjällen, snacka om att jag kommer bli taggad!

Inget liv

Har verkligen inget liv. Så därför har jag INGET att blogga om. Vill att viktor ska ringa, men borde göra läxa. Vill att det ska hända något på facebook, men borde egentligen stänga er skiten och sova. Blir galen, har så sjukt tråkigt .. -.- GAH

gammal ^^

Kortis dag

Hade super kort dag idag. Började kvart i 1 och slutade 3 ungifär. Skööönt. Och imorgon börjar jag halv 11 och har bara teori hela förmiddagen, sen vanlig eftermiddag och slutar 20 i fyra tror jag. Lite segt men det är min sista dag innan sportlovet för är ledig på fredag! Åker till fjällen på morgonen då och vet inte när jag kommer hem haha. Jag och Eddie kommer ha så jävla kul! Kommer bli bäst! LÄNGTAR ♥

Hahaha usch, fjällen förra året x)


Sovmorgon lalala

Yes har ju sovmorgon till 12.45 idag! Ställde klockan på 9 och låg kvar en timma i sängen och läsa domargrejs. Sen gick jag upp och har tagit det lugnt hela morgonen, fixat mig i lugn och ro och nu sitter jag och bortar tänderna. Ska gå om NU. Får se vad som händer efter skolan. Ha en bra dag !

Godnatt (:

Måste fortsätta läsa nu. Ska också sätta klockan på 9 och läsa imorgonbitti innan jag går upp. Frukost på sängen kanske? Ska iaf ta det riktigt chill imorgon bitti, man börjar ju 12.45 nanananana B-) Sov så gott, puss

älskar dig min kalkon!


Duschen nästa

Ska ta en varm skön dusch nu och testa mitt nys silver schampoo tjofräz. Hörs senare, puss på er

Moa här

Har pluggat i typ en och en halvtimme, är inte alls klar men känner att jag iallafall har koll på det mesta. ska gå och ta bort sminket nu, puss på er!


Hej jag kommer inte komma ihåg nånting

Håller på att läsa dommarutblidning just nu. Vi har ett tjockt häfte vi ska läsa och sen ska vi ha något sorts prov eller något och sen ska vi få börja dömma matcher! Vi kan få dömma allt från 01or till 98or! Awesome. Eller? Jooo, men jag kommer inte komma ihåg någonting och jag kommer blåsa fel, visa fel tecken liksom när det är frikast så bara aa 2 minuter hejdå! Lyckat -.- Haha nej men det är sjukt mycket vi måste kunna. Har lite halv panik. Men det kommer säkert att gå bra, önska mig lycka till ! :D

MEN det är bra också, för man känner massor med pengar ! :D


2 saker fick mig just på GRYMT humör!

1. Kom på att vi börjar kvar i 1 imorgon! VI BÖRJAR KVART I 1 !?!?!?!? Hajjar ni vilken sovmorgon jag får. lalallalalalala fyfan vad skönt! Ska försöka blogga lite då på morgonen också! ;D GRYMT

2. Att ni kommenterar HELT UNDERBART bra !:D Det är super kul verkligen och det ökar blogglusten! Så forstätt med det baby's !


Dag 21 - Musikfavoriter

Ehm, M A S S O R. Kan aldrig säga att jag har någon favorit .. hittar jag en låt lyssnar jag sönder den på två dagar och sen hatar jag den haha. Trist. Men dom jag har JUST nu och som jag kommer hata snart är:



(dålig ljudkvalite)





Träningarna gick så jävla dåligt

Tjatja, är på piss humör. Träningarna idag gick så jävla dåligt. Ah jagvetefan det gick åt helvete blir så jävla sur på mig själv :SSS

Jaja nog om det, ska inte sitta och tracka er med mitt dåliga humör. Viktor ringde nyss och var jätte ledsen för att han inte smsat mig idag, nutte! Annars sitter jag bara och lyssnar på musik och funderar på varför jag ens sätter min jävla fot på en handbollsplan -.-


pluggaaaaa




Café

hejhej, hade bara 3 lektioner idag. vi hade skridskor i snöstormen, kallt som fan i slutet. sen var tanken att tjejerna skulle gå till ett café och plugga inför vårt SO prov på torsdag. så vi gick dit och jag tog en chai latte mums. sen kom Bror dit en liten stund också. fast det blev inte så mycket pluggande tyvärr :P försökte läsa lite men jag fattar ingenting så jag hoppas jag kan få hjälp av min familj snart :P vi var där till ungefär halv 6 då vi åkte hem :)















Give me a smile


hamsterkinder or whaaaat ;D

Kollade nyss på Twin peaks med la famille. Och nu ska jag ta och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen lägga mig och kanske läsa lite dommarutbildnind om jag orkar. Min första lektion är inställd imorn så har en timmas sovmorgon! Kan gå upp kvart i 7 haha yey :D Sov så gott, puss

You are my heaven

Godnatt lite smått i förväg sötisar ♥


-

"du är som en stjärna på himlen, något man ser men aldrig når"

Godnatt låt


Måste tipsa om den här låten om man har svårt att somna. Eller den är jätte skön att lyssna på när man ska sova. Tycker jag!

Dåligt humör

Blev på dåligt humör nu pga en sak, AA RONJA DU VET, KALKONJÄVEL -.-' Hahahah, nej okej men jaja. Har gjort klart engelska läxan nu! Känns great, så kan man lägga den åt sidan liksom! Fast sen har vi ju svenska och handboll också, hehe .. Ska börja med svenskan nu, puss på er

I Can't Stop Missin' You


Seeg

Känner mig verkligen jätte seg. Har ont i magen också och känns som om huvudet ska sprängas. Mys

Vänner

Idag tränade jag och Li direkt efter skolan. och så kom jag hem och var skithungrig så jag åt och sen pratade i telefon i typ en timme med Axel och nu sitter jag med te och kollar på Vänner. ganska awesome ;) tuddelu!


Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

HOPPAR ÖVER

Astrid här

Hej på er. Haft en skön måndag? Min har gått rätt segt, men nu är den snart över ;) Åkte bara hem efter skolan idag och har tagit det lugnt. Ligger och kollar på TV med datorn i knät. Sooooft. Ikväll måste jag plugga massor -.- Känner att min bloggning suger .. :/ Ska försöka komma på saker att blogga om! Om ni har nån ide så släng gärna in en kommentar!


Titanic

Gjorde mig en smoothie och satte mig och kollade på Solsidan. sen hämtade jag datan och nu kollar jag på Titanic, såg inte från början iförsig, båten håller precis på att sjunka hehehe...


Tränat

Har kommit hem efter jag har tränat med Ida, Mirjam och Li, det var naaajs. snart ere dags för solsidan, puss



Gulliga Annahita och jag :)


Snabbis

Kom hem för en 20 min sen, ska snart börja byta om innan jag sticker och tränar med cheyerna ;)




Cya!

Nu ska jag åka iväg till hallen och kolla på Astrid och sen Axel. sen ere träning som gäller, ciao!



- har bråttom så det blev en snabbbild -


Sussa

Nu ska jag sussa i min sköna underbara älskade säng. Kärlek till den. Nej men ska upp vid 10 imorn och spela match 20 över 12. Så ska försöka sova många timmar inatt. Puss på er, sov sötare en sötast

Sweet dreams ♥

Ska nog sova nu, jag e faktiskt supertrött. ska kolla på Astrids match imorrn vid 12, sen ska vi se Axels match direkt efter. sen ska jag träna med typ.. alla :)


Nämen oj vilken kvalité! nej men det är helt mörkt här inne.
Godnatt alla läsare :)


NEW!





hell yeeeeah


Låt :)


-

































lite bilder från igår!


Hey

hej bitches, jag mötte ju Astrid, Ida och Mirjam vid tcentralen. jag köpte två tröjor, en stickad och en aprikosfärgad magtröja typ. sen åkte vi och kollade på Axels match sen kom jag hem och åt kinamat som mamma hade beställt och kollade på melodifestivalen, halvkul. Eric Saade var bäst, jävligt snygg dessutom. kyssN


50 saker om mig

1. Vilken ögonfärg har du?: gröna (?)
2. Hur lång är du?: 1,62 ungifär ..
3.Vilken hårfärg har du?: Blondin så fin 
4. Långt eller kort hår?: kort tycker jag, men mellan 
5. Piercingar?: 4 i öronen, navelbling ;)
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: ljusblå, sjukt fint
7. Hur lång skulle du vilja vara?: Vet inte riktigt, är nöjd med min längd 
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: är nöjd med den jag har tror jag, men ibland vill jag vara brunette igen :)  
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Låångt! 
10. Skulle du vilja ha piercing?: Har i naveln, älskar dne höhöh, men skulle vilja ha i tungan .. kanske  
11. Har du lätt för att bli brun?: Sådär.. ?

Senaste du
11. Åt ?: Middag, kött och potatis typ  
12. Drack?: mjölk 
13. Fick sms av?: Moa 
14. Du kysste?: ...
15. Senast sa du?: Får jag gå? 
16. Kramade?: Moa 
19. Du spydde?: vene, nått år sen
20. Du skrattade riktigt mycket?: skrattar varje dag  

Kärlek
21. Är du singel? Jaa :/
22. Förhållande med? -
23. Ditt längsta förhållande?: 3 år (hahahahah?) Ej seriöst, det var i 1an 2an o 3an
24. Med vem då?: David ..  
25. När någon säger din första kärlek? what ? 
26. Har du varit/är riktigt kär?: har varit ca 2 ggr 
!27. Gillar du någon just nu? mjo nja ne
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: 2
29. Vill du vara singel?: Inte just nu
30. Vill du gifta dig?: Aa sen!
31. Vill du ha barn? Ja det vill jag väll 
32. Vad heter din nuvarande Flick/pojkvän?: Har ingen !

Vänskap
32. Den som vet mest om dig? Moa och Eddie i think 
33. Den vän som du har känt längst? Fanny! 
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?  En bästavän 
35. Någon du saknar att umgås med? Johanna och amie från eira!
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Jaa :( 
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Ja i norrtälje ungifär
38. Den du har mest minnen med? Eddie tror jag
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: jaa :)

Övrigt
42. sport?: Handboll it the shit
43. galen eller lugn?: beror på vem/vilka jag är med 
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: jarå, men det stämmer verkligne inte HAHA
46. Har du hört att du borde bli modell?: A  
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Kläder?  
50. Vad tänker du på just nu?: Vad jag skulle svara på den här frågan :)  

ME LIKE!

Ni kommenterar jätte mycket! Helt underbart! Nej men det är skitbra! Fortsätt så ;D

Gäster

Hello, kom hem för några min sen. Mamma och pappa har massa kompisar här. Dom ska typ äta förrett nu haha, men orkar inte så kommer sen när det blir varmrätt eller vad det heter x) Idag mötte jag Moa vid TC, vi stötte också på Ida och sen kom mirjam, trevligt värre :) Vi kollade runt lite men jag köpte inget. Senare åkte vi till Gubbängshallen och kollade på Axels match. Dom förlora tyvärr "/ Var där rätt länge sen åkte vi hem och nu sitter jag här ;) Der var min dag det! Puss

Glömde kameran hemma, fail

Dagens låt!


Den här låten fastnar! Fast inte så nice att gå runt på stan och sjunga "tonight i'm fucking you" HAHA. Men den är fett bra ju ;D


BILD :)

Jag ska strax möta Astrid, vi ska troligtvis kolla runt lite på stan. sen vet ej än puss :)




Svar: XS :)


Ut och träffa MOA!







Drar ut och träffar Moa nu. Länge sen, miss her! Ha en bra dag, hööörs


-

Be yourself, everyone else is taken!

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna


hahah älskar

Lördag in my <3

Hej på er. Vaknade vid halv 11 idag. Så himla skönt att få sova ut. Låt kvar i sängen i typ en timma och kollade på tv. Sen gick jag upp och åt frukost och nu sitter jag här. Planerna för idag är väl lite osäkra. Hoppas på att jag ska träffa Moa! Och vi kanske ska träffa Axel. Men inget är säkert. Känner hur som helst för att göra något idag! Vill ut !! :)

älskade underbara oboy (A) haha :) En bättre bild på mitt KORTA hår ..

Svar :)



Svar: Homerun, här! :)

Aj...

godmorgon bloggen! sitter i sängen och Mirjam och Ida sover fortfarande :) jag ramlade ut ur sängen! :O inte skönt alltså... vi alla sov i samma säng och sover man längst ut bredvid två tjockisar så händer detta. ha-ha skoja bara. hoppas dom vaknar snart för jag e jävigt hungrig. puss

Dag 18 - Bilder på mina närmaste vänner


Moa lundqvist!<3

Ronja lindlöf!<3

Viola paulsen!<3

Julia bergström!<3

Edith schriwer!<3

Fanny simsson!<3

Älskar er alla, lägg det på minnet. Ni gör mitt liv, tar inte ett steg utan er. Ni betyder allt ♥


Take me away, to that secret place


mobba inte hjärtat, det blev cp, jag vet

Kort kort och kort


KOLLA VAD KORT MITT HÅR ÄR :'( :'( Å N G E S T! Fast samtidigt var det bra, topparna var riktigt slitna och fula. Men ändå "/ Känner mig naken eller något HAHA. Buhu

Med Mirjam och Ida :)

hejhej, är hemma med Mirjam och Ida, Ida ligger på golvet och skriker för att hon har sendrag :S haha. idag så var vi och Annahita först med Bror och Brandon en liten stund. sen gick vi hem till Ida och kollade på Bratz haha och åt. sen åkte vi hit och nu ligger vi i min bäddsoffa och kollar på Vampire Diaries och har det väldigt chill. dom ska slagga här inatt, naaaaaajs :)







en liten stund sen ;)


Hjälpa mamma med maten!

TJO! Fick sluta tidigare idag eftersom en kille i våran skola fick något i huvudet och vårat lärare fick skjusa honom till sjukhuset. Det var en stor blodfläck på golvet, stackars lilla killen :'( Men åkte direkt hem iaf och sen vid 4 gick jag iväg till frisören. Var tvungen att skippa träningen "/ Men hos frisören gick det bra berättar mer sen, eller bra och bra var tvungen att klippa 2 och en halv cm. Jätte mycket ju :( Menmen får leva med bulle i håret restan av året. Men det posetiva var att jag fick bort allt det gula i håret. Och så var det en negativ sak till. Jag får inte använda hårförlängningen mer. Skit onödigt att jag ens kopte den haha! MItt hår var för slitet och det skulle gå av om jag anväde det mera .. :'(

Men slut på ledsna smilisar nu, får göra det bästa av situationen. Ska hjälpa mamma med maten nu, det blir natchotallrik. HUR GOTT SOM HELST ;D

Lucifer

efter skolan gick jag hem till Erika med Mirjam och Ida. vi skulle prova att locka Mirjams hår och det blev väldigt naaajs. hon ska ha det på en twilight grej så hon var tvungen att prova. sen åkte jag och tränade kl 6 med Li och Jessica, men det var ett bas pass och var inte alls jobbigt :P sen gick vi till Axel och Viktors träning i närheten och satt där kanske en 45 min till träningen slutade. sen kom jag hem vid kvart över 9 och nu sitter jag i sängen. tjejerna ska troligtvis sova hos mig imorrn, AAAWESOME :D
















Pluggar

Sitter och pluggar somjagvetintevad just nu. Därför suger uppdateringen. Ville brara att ni skulle veta det, pussN

Pocket Full of Sunshine



den här låten fastnar :) :)

Kläderna





T-shirten är vinröd och tjocktröjan svart :)


Försov mig

Började dagen med att försova mig 45 minuter, skit bra :) men på nått sett hann jag ändå, utan att det blev sådär GAAALET stressigt, amazing :) onsdagar brukar vara skitjobbiga men den gick ganska najs ändå, gick gaaanska bra på NO provet, helt okej. sen efter skolan så följde jag och Annahita med Maja till stan en snabbis innan vi åkte till dansen. det var najs och vi fick kläder också. sen kom jag hem och åt pannkakor och duschat. puss på er






Blev ingen Viktor idag

Hej på er! Haft en bra dag? I have. Började med SO och vi hade knappt nån lektion. Sen handledning som är chill och sen jumpa och sen var det finaler i skol-dm hela eftermiddagen. Så vi fick kolla på dom istället för att ha lektioner! ASNICE :D killarna i 9an fick guld :) Efter det skulle  jag ju träffa Viktor. Men han dissa mig :'( Nej han kunde inte faktist. Vi ska ses en annan dag istället. Så åkte bara hem från skolan och har legat och degat hela eftermiddagen. Orkar inte göra någonting. Har ont i hela kroppen och är på allmänt dåligt humör. Allt känns som om det blir botten. Jag har fallit tillbaka till den osjälvsäkra och tysta jag som jag var förut. åh :(

jag idag!


Mot skulan

Ska börja dra mig mot bussen om några min. Möta cheyerna vid slussen. Åka till skolan. Vi ska få en ny kille i klassen idag. Spännande haha :) Iaf, efter skolan träffar jag Viktor. Kommer hem någongång ikväll. Puss på er ha en bra dag!

igååår :)


Säger godnatt nu

Ska lägga mig och läsa Charlie and the chocolate factory. Vi har den i läxa i engelska. Vi hörs imorgon. Puss på er & godnatt

bjuder på den

Hårförlängning ! :D


Jag & sara idag! Här ser ni min nya hårförlängning. Den är lockig ! :D Tycker det vart rätt fint, vad tycker ni? Jag har ju naturligt lockigt hår. Så planen är att sluta platta det och ha det lockigt med lockig hårförlängning! Svara ärligt nu, vad tycker ni ? För jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska ha eller inte

Imorgon!

Tänkte bara berätta lite snabbt om vad jag ska göra imorgon. Egentligen inget speciellt. Men har inget annat att blogga om. Först är det skola! Börjar 09.05 med so. Sen handledning, jumpa lunch no och matte. Gillar onsdagar. Dom är sköna! Slutar vid 15.05 och då ska jag träffa Viktor. Får se vad vi hittar på. Kommer säkert bara sitta och snacka hehe. Men det är nice! Efter jag träffat honom ska jag hem och ha onsdagkväll.

Nu ska jag duscha!

haha gullligt värre x)

No:n väntar...

Ska lägga mig i sängen och läsa NO, har prov imorrn.. inte kul -.-



haha va söt man kan va! inte...


Riktigt bra!

Tyler Ward, deras omgjorda verasioner av låtar e sjukt bra! :D








Dag 17 - Vad jag gör på dagarna

Jobbig fråga. Olika hela tiden .. Men skola, kompisar, HANDBOLL, massa data haha, förhoppningsvis läxor, jaa .. det är väl det. Snacka om att jag inte har något liv. Men seriöst det går ju inte att svara på denna fråga. Eller på skoldagar är det ju bara skola och antingne tränig eller så är jag med nån kompis efter. På helger är det kompisar, matcher m.m

hahah ser ut som om jag har JÄTTE gult hår


Min & Ronjas låt, hahahah


Hahah så jävla bra. "chickenhead" när dom sjunger sådär galet fort ! x) Haha aa Ronja fattar, alkis skakningar! Vi ska kunna hela den här på måndag. Snacka om att vi är balla om vi lär och allt!

Oj oj oj

Nej men hej på er. Det var länge sen.. känner att jag ligger lite efter i bloggningen. Eller kan man det? Inte vet jag men nu är jag här iaf och skriver några fina rader till er.

Bloggade inte igår eftersom jag inte hann. Jag ronja julia åkte till tc och köpte hårförlängning till mig. Sen åkte jag och Ronja ham till mig och fixade den och hade skit kul! ÄLSKAR DIG RONJA HJÄRTAT! Hon åkte vid typ halv 9 och då var jag tvungen att plugga så det vart ingen tid för bloggning.

Idag var det skola, allt rullade på. Sen var det träning i skolan och sen med laget och nu är jag hemma och har just ätit middag. Har massor av läxor att göra ikväll också så vi får se hur det blir med bloggningen. Men hoppas att jag hinner blogga lite! Puss


Jag älskar dig Ronja lindlöf!

KRYSSNING BOKAD!

Nu är en kryssning med Ida och Mirjam bokad :D hiss på det !! hoppas bara att Erika kan också :D awesoooome

TISDAG

slutade med gympa idag så tjejerna tog det väldigt chill i omklädningsrummet i typ en timme. sen så gick jag med Erika och Mirjam till uppis och åt mackor och drack saft. sen så följde vi med några andra till Burger King och där tog jag bussen till friskis för jag skulle träna. det var väligt najsigt pass, sen så har jag kommit hem, dushat och ätit. sitter o käkar chokladnötter. mohaha



tummen upp, haha min hand ser gigantico ut


FOREVER IS A LONG TIME

Ska lägga mig nu tror jag, vill inte vara för trött imorrn, ska upp och duscha också. vet inte riktigt vad som händer imorrn, kanske tränar får se. godnatt iallafall ♥



Right now


Smoothie, Top model, facebook och övar på danser.
chillmode ;)


Alla ♥-dag :)

hejhej, idag var det friidrottsdag. fast jag var inte med på längden och höjden för jag fick ont i magen :S aa men sen var jag med Axel iallafall, senare halv 5 eller nått gick jag hem till Ida där Mirjam och Annahita var också. nu e jag hemma och gör nada :) pussss

Idas place ;)




Svar 2 :)



Svar: I oktober, så snart 4 månader :)

EUW..


IDROTTSDAG IMORRN

veckan börjar med en idrottsdag i solna. FRIIDROTT! jag hatar friidrott! bläää, vi kommer gå från kvart i 8 till halv 1 så de e ganska kort dag. sen ska jag va med min älskling efter som det är alla hjärtansdag ju! :) så jag hoppas ni får en bra dag imorrn :) pusssar



YO QUIERO...




fast inte i svart utan i aprikos/melon färgad typ ;)


Svar :)



Svar: Vi går i samma klass, och har gått i samma sen 4an :) roligt att du gillar den, kram!


Sunday

hellu, jag mötte upp Li och Jessica vid tcentralen och vi kollade runt lite, köpte två grejer :) sen åkte vi till friskis & svettis och Ida och Annahita kom också dit. sen kom jag hem och gjorde hårinpackning oså. och nu har jag precis kollat på Solsidan :) najs puss!

köpte ett sånt här paket med bodyspray i fyra olika lukter :)



och en mascara från Maxfactor :)


Nu drar jag till Eddi

Nu drar jag mamma och pappa hem till eddies familj. PUSS PÅ ER

Söndag = ångest

Har en jävla söndagsångest. Dör snart. Orkar inte skola. Känns som om jag ligger efter i ALLT. GAH. Måste verkligen plugga hela veckan. Känner att det är 100000 år till helg igen. Kill me. ÅH är så otaggad. Skriskor imorgon också -.-' Hatar skolan, hatar livet

Du är för dålig för att få en bild


Hemma!

Tja! Kom nyss hem. Har haft en awesome dag. Först match vilket var askul. Sen mötte jag Ronja vid tc och vi skulle göra en grej men det var stängt så vi kunde inte. Fuck that :) Men vi ska dra dit imorgon istället! Iaf. Efter att vi märkt att det var stängt åkte vi hem till henne och hade kuuuuuuuuuuul! Har inte garvat så mycket på länge hahah :) Var tvungen att dra vid 5 för skulle vara hemma halv 6. Fick kuta som en jävla idiot till 4an. Och samma sak till 3an hahaha. Måste sätt mongo ut. Liksom här kommer jag som en raket mitt på fridhemsplan. Tummen upp på det. Men aa nu sitter jag här och vi ska snart äta för farmor är här på middag!

Vi tog lite bilder hemma hos Ronja förut men dom är på hennes data. Ska be henne lägga upp dom eller skicka dom till mig senare så kanske jag lägger upp dom här! ;)


Möta Ronja vid TC!

Ska åka iväg och möta Ronja vid Tc nu! Kanske stöter på Moa haha såg att hon också skulle in till stan. Jag och Ronja ska fixa en sak och sen får vi se vad vi hittar på. Ha en bra dag allesamans! Puss

A R K I V B I L D D A T A N F U C K A R

Stan och träna!

godmorgon! eller nej, godförmiddag :) jag är vaken, uppe och fixad. ska möta Jessica och Li och kolla runt på stan ett litet tag innan vi ska träna vid 5. ha en trevlig söndag, puss på er :)




Vi vann!

Yes vi vann över haninge! SKIT BRA TJEJER :D Just nu sitter jag och dricker smoothie. Sen ska jag duscha oh fixa mig och sen träffa Ronja! Puss

Match!

Godmorgon :P Ska åka iväg till Ribby hallen snart och spela match. Det är fasiken barnplågeri med morgonmatcher. Liksom vad är problemet med att lägga dom liiiiiite senare så att man iaf får sova ett tag? -.- Jaja, komigen nu tjejer det här tar vi! Tagga till :)


Jag älskar dig


humor hahaha

"Dude she just called you fat!" "OMG! hold my cheeseburger!.. no wait, give it back"

"Dude she just called you.." "I DONT CARE WHAT SHE CALLED ME!!" "No i mean on the phone, you have one missed call."

"Dude she just called you fat!" "OH HELL NO!! roll me over there!"

"Dude she just called you fat.." "HELL NO!! hold my.. hahaha just kidding, I ain't gonna give you my cake"

sånna här är sjukt kul , hahah :D

@ home

spenderade kvällen med Ida, Mirjam, Li, Erika, Brandon och Bror. det var najs, e hemma nu iallafall. that's it :)



Li och Ida :)


Min nya hårfärg! ;D


Fast det ser inte riktigt ut sådär. Men ungifär. Det är lite gul/oranget som ni ser. Men inte sååå farligt mycket väl? ;) Det är ljusare i verkligheten också, imorgon väntar nästa övveraskning ang mitt hår! Hade tänk att göra det idag men hann inte. Så får ta det imorn om jag hinner/kan/orkar. Men vad tycker ni? Fult/snyggt?

IN, MIDDAG, UT

hejhej, idag mötte jag ett härligt gäng vid hötorget, sen gick vi hem till Bror. sen var jag tvungen att åka hem för att äta middag, men ska ut om nån halvtimme igen för att möta upp samma folk igen, vid 8. skriver ikväll, puss!


Dag 16 - Favorit ämnen i skolan

Hm, skulle nog vara matte. Det är lätt & skönt. Dom lektionerna går fort och allt bara rullar på. Det är inte så att jag älskar matte, men det är liksom inte jobbigt heller. Jag gillar det, det är enkelt :)

Tjofräz

Yes det jag och min syrra gjorde idag var att bleka mitt hår. Först blev det TOTAL FAILAT. Tvingade henne att springa och köpa mer färg haha. Och snäll som hon är så gjorde hon det. Andra gången blev det bättre. Har bara inte riktgit vant mig en. Den e liiite gul. Men får väl ta och fixa det om ett tag. Just nu måte håret bara vila! Bild kommer senare

UTGÅNG

Skulle träna först imorse oså kommer jag dit oså finns det inga platser! och så blir jag skitarg och så missar jag precis tunnelbanan o aaahhhg. skitkass morgon men nu ska jag iväg och möta mina vänner och ha det trevligt, dagen är inte slut än :)


Planer!

Jag och min syrra ska göra en sak idag hehe! Ja vadå? Det får ni inte veta! Men berättar ikväll om det blir lyckat, om inte har jag problem haha :) Men håll tummarna! Puss

BRA HUMÖR

Godmorgon! Eller god förmiddag? Inte vet jag.
Är på asbra humör :D hoppas inget förstör det nu! Ska ha en systerdag med min syrra haha. Får se vad vi hittar på men et blir säkert braaa. Sen ska jag nog träffa Viktor senare idag, om jag får som jag vill haha! Känner på mig att det kommer bli en bra dag! Hoppas det. Behöver verkligen det också! Men nu ska jag börja fixa mig!

Älskar dig!


Rebecca & Fiona




Inte alls min musiksmak egentligen. Men har fastnat på låten. Tycker den är ashärlig! ;D

Så kan det gå när Astrid har tråkigt






Ska inte säga att dom blev fula. För jag är riktigt jävla nöjd haha! Ovanligt för att vara mig. Kanske borde satsa på att börja rita? Haha nej. Har inte tålamod till det. Men ibland när jag har tråkgit börjar jag bara rita på något och här har vi resultatet. Vad tycker ni om den? Ful eller snygg ? :)

Vet att brösten blev förstora och hon är för smal och allting. Men vem bryr sig. Nej men det är inte meningen att hon ska se "verklig ut".

 


LOVE COMES FIRST

Boy: You are so beautiful, and I think I'm falling in love with you..
Girl: Thank you, but you should take my friend instead, she's standing right behind you,
and she's much prettier than me.
[Boy turns around]
Boy: Are you joking? There's no one behind me.
Girl: I know, but if you really did love me, you wouldn't even bother to look back.


Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting


den här bilden betyder sjukt mycket för mig. Hahah minns du Moa? Så galet, love u


Brago Kex e gött

Tjo! Sitter och äter brago kex, skitgott ju haha! Well tänkte väl berätta om min VÄRDELÖSA dag dårå. Började ju med att bussarna inte gick. Fick ta tuben till slussen. Krångel och mera krångel. Bid tc mötte jag Viola och vi åkte tsm. Sen fick vi GÅ FRÅN SLUSSEN TILL SKOLAN. Vet ni hur mycket det blåste!? Hur oskönt får det bli alltså. Mascaran rann och allt hahaha! Men vi sket i om vi kom försenat utan vi köpte en varmchoklad på vägen till skolan haha! Och så behövde vi värma oss lite då & då ;) Så ja kom ca 15 min försent men läraren blev inte arg eftersom hon viste att det var krångel med att ta sig till skolan. Vi hade iaf språk (som jag kom försent till så var inte ens där hela) Och sen svenska och sen sluta vi. Vi hade tydligen pedagogiskeftermiddag igen. Man ska väl inte klaga ;) Fast kändes jävligt onödigt att kämpa sig enda till skolan och sen inte ens vara där typ. Men jaja, jag, viola, ronja, julia b och rebecka gick hem till ira med ira såklart! Där åt vi godis och snackade massor och hade kuuul. Sen vad 4 var det träning och nu sitter jag här. Ni orkar säker inte läsa att det här men SYND då. Vi hörs!

Friday Night

hejhej, idag gick hela tjejgänget hem till en kompis efter skolan. slutade tidigt så det var najs :) senare så tog vi bussen till tcentralen och så gick vi och åt på donken och kollade lite i gallerian. så skulle vi egentligen hem till Maja men jag var sjukt trött och seg och inte på humör alls :/ så jag åkte hem och har precis kollat på film, och e fortfarande skittrött, ska sova tidigt, typ.

 


Onice

Busstrafiken är inställd hela morgonen/dagen. Och gröna linjen har strömavbrott. Och där sitter Julia, Julia och sara. Jag får ta tuben till tc och byta där till slussen. Där möter jag viola och så får vi gå till skolan. Ronja gjorde det nyss. Det tar 35 min (y' vilken härlig morgon hörrni!? Eller, nje. Gah jag prkar inte med SL haha, fuck off. Nej det är inte deras fel. Det är vädret. Det kan gå och dö nånstans. Men nu ska jag inte klaga, det finns väl dom dom har det värre haha.

Eclipse

har suttit och kollar på Eclipse nu, ska dra mig mot sängen, sjukt najs... :)


Dålig bloggning idag också? jo tack jag vet.

Haha, har bloggat jätte dåligt idag också! Men jag har verkligne inte hunnit. Lovar att dte blir bättre i helgen och nästa vecka! Men nu ska jag stänga ner här, puss på er

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen



"Stl 34 Slut. se alt"

HAHAHA jävla mongo jag är, men jag vill ha den här tröjan!


So serie greeej

Tjenare manne / Ove sundberg.
Hahah nej skoja. Men sitter och gör en skit tråkig so grej som måste var aklar till imorgon. Det kommer inte gå för jag kan inte ens börja, vet inte vad jag ska ha för sorts papper hahaha! Men får väl göra det över helgen :P Idag började vi med teori dommarkap, askul att kunna dömma sen! Och få massa casch! Men sen rullade dagen på som vanligt och efter skolan var det träning. När jag kom hem åt jag började med den här SO grejen och nu ska jag duscha. Ha ett kult liv


-



"Sometimes we have to be apart from the people we love,
but that doesn't mean we love them any less,
sometimes it even makes us love them more"


Friskis & Svettis


cha cha bloggen ! skoja bara haha, torsdag idag, najsigt värre. vanlig dag, åkte till ett träningspass med Li, Mirjam och Erika. sen hade vi lite sällskap hem med Martin haha. guuuud vilken snöstorm det var idag?! man såg ju ingenting! när man kommer hem efter att ha tränat, håret är skitigt, blött och lockigt, och man känner sig gal1 ofräsh, då vet man att det verkligen är dags att duscha. sen åt jag och nu sitter jag i soffan, N4J5 :)



en sån där galet sexig bild


Bloggade inte igår

Yo! Bloggade inte igår, i'm sorry. Men efter skolan åkte jag direkt och träffade viktor. Vi snackade MASSOR och kollade på tv hehe. Sen följde jag med honom till donken och så åt han. Kom hem sen vid halv 8, åt middag kollade på film och gick och la mig haha. Tråkig tjej. Men var helt sjukt trött. Så ja det var min eftermiddag igår och ja, som ni ser så orkade/hade jag inte tid att blogga.

Idag nu då. Ska dra till skolan om 20 min. Börjar med teori dommarskap. Ska ju egentligen ha träning nu men inte idag. Så fick en timmas extra sovmorgon ;D Det gillas. Sen har vi vanliga lektioner och slutar 20 i 4 med slöjd. Då åker vi direkt till hallen och tränar. Kommer hem nån gång efter det haha vet inte riktigt när. Men kommer blogga bättre ikväll lovar! Det kommer två stycken sånna där dag 01 dag 02 grejer aa ni fattar haha eftersom jag missade igår. Så håll koll!

Btw, veckorna går asfort nu för tiden !? Liksom det är redan torsdag!? Och imorgon är det FREDAG, hur underbart är inte det? Ville bara säga det haha, det går verkligen sjukt fort!

hahahha älskar


Bedtime

Har kollat på bröllopsduellen nu på Canal+, trevligt värre
nu ska jag sova, är trötter :)
Förresten det verkar som Astrid är död idag, aja hon kommer väl tillbaks imorrn :)

Godnatt! ♥


- 12 saker -



1. Shopping är inte en sport.

2. Det finns tillfällen då jag inte tänker på dig. Acceptera det.

3. Du ser snygg ut i vilka kläder som helst. Jo, det är sant.

4. De flesta killar äger två eller tre par, så varför tror du att vi är kvalificerade till att, bland trettio par skor, leta fram ett par som passar till din klänning?

5. "Ja" och "Nej" är klart godkända svar.

 6. Fejka inte. Vi är hellre ineffektiva än förda bakom ljuset.

7. Det som vi sa för sju eller åtta månader sedan är inte godtagbart i en diskussion idag. Allt vi säger blir ogiltigt efter sju dagar.

8. Om inte du tycker om flickorna i Café och Slitz, så tro inte att vi tycker om såpoperakillarna.

9. Låt oss titta. Om vi inte får titta på andra tjejer, hur ska vi då kunna veta hur snygg du är.

10. Förhållandet kommer aldrig att vara som det var de två första månaderna.

11. Om du frågar en fråga som du inte vill ha svar på, var då beredd på ett svar som du heller inte vill höra.

12. Att gråta är utpressning. Gråt om du måste, men var beredd på att vi inte tycker om det.

Stämmer dom?


Gimme gimme


Länkar!

Tänkte passa på att länka till några av mina kära vänner :)

Mirjam


Ida


Erika


Jessica


Li


Maja


pussss


Dansat

hellu, idag hade vi inställd slöjd så vi kolla på film i uppis. och så slutade vi typ en halvtimme tidigare så det var riktigt najs. jag och Annahita var på dansen idag. vi fick lära oss att booty shaka hahaha. nästa vecka ska vi börja med koreografin ;) innan det var vi med Ida, Mirjam, Erika, Bror och Tove också. puuusss


Onsdag morgon

Godmorgon!
Slänger bara in ett snabbt inlägg, ska dra om typ 10 min. Är ju jour i skolan idag. Wie. Nä men det kan vara helt okej. Skriver när jag kommer hem ikväll. Ha en bra dag, puuuuss

usch fastnar inte alls på bild idag


Du fårgar vi svarar


Svar: Ja visst var den snygg ? :D Den är ifårn BikBok! Kram

Svar! eller något..



Varken eller verkar funka, haha hade redan hunnit försöka från piratebay.. :O hehe, men det går inte nånstans allt blir fucked up.. men tack, puss på er!


-.-



Ska strax lägga mig typ, imorrn äre onsdag vilket betyder seg skoldag och sen dans efteråt. då har jag iallafall nånting att se fram emot, onsdagar i skolan = bajs. men dansen blir super :) 
dör på photoshop btw, gå o dö tack


Jour imorgon, yey

Imorgon är jag jour i skolan med rebecka. Kuligt värre. Eller? Ne. Vi kommer få gå och samla pappar och torka i matsalen och skämma ut oss. Fast alla gör det ju nångång så dom vet väl hru det är. Hoppas vi. Bara det inte är typ pannkakor eller tacos så att det blir jätte äckligt på borden och helt fullproppat i matsalen. Nej men onsdag är en rätt kass dag att vara jour på, missar inget kul och får ingen längre sovmorgon eller får inte sluta tidigare en vanligt. Haha nej men det blir säkert braaa, jag och Rebecka kan ju iaf snacka med 9orna om vi får lust med det. Hahaha rebecka fattar x) jaja, nu ska jag sova. Tidigt men har kännt mig trött och halv dålig hela dagen. Så hade tänkt att sova bort det. Önska mig lycka till!

alltså HAHAHAHAHAHHAHAHAH slutar aldrig skratta åt den här. Min torra dåliga humor, så bäst!


Hiss eller Diss ?



Hiss eller Diss på vita jeans? Själv vet jag inte. Det kan vara sjukt snyggt på vissa! Och det är ju jätte fint att ha en fin vårdag till nått snyggt linne och skinnjacka. *dreggel*. Men samtidigt vet jag inte, bli riktigt fult om man råkar få en fläck och det är ju rätt lätt på vita jeans. Sen känns det som om det inte är så mycket som passar till det ibland. Men det är vad jag tycker. Vad tycker ni ? HISS ELLER DISS ? :D

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Bra fråga .. ehm, skulle nog vara några stunder med min farfar. Han dog när jag var 5 år så jag minns honom knappt "/ Har några svaga bilder i huvudet och har några minne från honom men inte många alls. Önskar jag kunde få träffa honom igen och lära känna honom bättre. Minns att jag knappt visste vad som hänt när det var hans begravning. Jag önskar jag hade förstått mera då. Men så är det inte tyvärr. Önskar jag kunde få uppleva en stund med honom igen. Saknar honom så mycket ! Han brukade trolla bort mina nappar haha, och jag gick ju såklart på det hela tiden. Han var den snällaste personen i hela världen. Farmor också. Fast hon lever ju ;D Men varje gång man kom dit fick man kakor och jag och min syster klädde ut oss i farmors fina klänningar som var alldeles för stora. Men aa, fler minne blev det tyvärr inte med farfar. Hoppas han har det bäst där uppe! 

Hjälp!

Någon som vet någon bra hemsida eller något där man kan ladda ner Adobe Photoshop? :)


EY YO SEAN, YOU MR. KINGSTON


Träning ;D

Tjo, kom nyss hem från tränigen. Eller nej det var ett tag sen haha. Men aja. Dagen var skön faktist. Fast har haft ont i huvudet hela jävla tiden -.- Men det började iaf med att jag hade sovmorgon eftersom franskan var inställd! ;D Så började 9 med engelska, sen svenska, lunch och matte sen var det skolhandboll fast det var skol-DM så vi kollade bara på matcher. Det var nice tror sofia vann alla sina ;D Träffade Viktor och Micke en snabbis också, det var treeeevligt. Sen hade vi träning med laget och det gick G A L E T fort. Sen hade vi lite styrka och grejer och aa. På bussen hem snackade jag med viktor igen, fast i tele den här gången. Intressant va? Nej men ska inte tråka ut er mer nu. PUSS

Tajsdag

hellu, slutade tidigt vilket var sköönt. och så var det supervarmt ute när vi åkte skridskor så det var riktigt najs och det börjar gå bättre för mig nu hahaha. sen har jag varit hos Axel bara, och följde honom till träningen, har kommit hem och ätit middag nu. najsig dag, typ?





pyss!


Hej sängen

Ska lägga mig och sova. Ladda för imorgon. Är otaggad till tusen. Men vad ska man göra. Känner mig lite kraslig, kanske blir sjuk och är tvungen att stanna hemma? :D :D :D haha nej men vet aldrig. Hursom helst så hörs vi imorgon. Godnatt ♥

Typ söndag

Eftersom jag var ledig idag känns det fortfarande som söndag så det är skönt att det redan är måndag! imorrn är det tisdag, ganska skön dag. slutar 13.15, här är mitt tisdagsschema!



helt okej, godnatt i förväg då!


hmm..

blev supersugen på att köpa bikinisar!
älskar den här färgen :)


Langar fett med dåligt humör

Är på skitdåligt humör. Vill typ gå under jorden och dö eller lägga mig i sängen och gråta hahah! Nej men har fått nån dipp, var på dåligt humör i skolan, efter, & nu. Nej men ska inte sitta här och skriva om på hur dåligt humör jag är på. Intressenklubben antecknar liksom


RIKTIGT NAJS


Gaaahaah!



Jag vet inte om jag ska köpa eller inte !
den ser skitmysig ut men det blir 737 kr totalt och det känns lite onödigt....
dampkpeorgerjogijrioe


Svar på tal!


Svar: Dom kommer från Gul&Blå! :)

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

MASSOR! nej men här kommer 10 saker. Ej i nån speciell ordning

Sova haha!
Vara med kompisar
Sitta på en klippa på landet och kolla på solnedgången 
Spela handboll
Åka snowboard
Ha härliga långa tjejkvällen med dom bästa!
Smsa
Äta, hahahhahaha
Åka utomlands
Lyssna på musik!


Hängig

Hej på er. Känner mig jätte hängig. Trött, ont i huvudet och allmänt deppig. Skolan var som vanligt, körde handboll på jumpan. Älskar handboll men detta var för mycket, skit tråkigt verkligen. Men vad ska man göra. Efter skolan mötte jag Viktor vid slussen och tog sällskap med honom hem. Bror, du vet att jag alltid finns för dig va? I alla lägen, tveka inte. När jag kom hem gjorde jag inte en skit, snackade men viktor hahah. Iaf, gör inte så mycket nu heller. Glömde svenska läxan i skolan, lyckat.

Bra låt :)


Snygging...



hahaha!
het tjej! nej men skulle säga att jag köpte dom här brillorna
på båten, ganska dålig bild kanske?
och en ny ögonfransuppböjare :)


Hemma från kryssning!

hej sötisar, nu är jag hemma! ska berätta lite snabbt bara. först tog vi taxi till båten, o vi fick gå på först av alla eftersom vi hade lyxsvit haha. oså åt vi en god middag på restaurangen och sen på kvällen så tog vi det väl mest lugnt, satt i baren och spelade massa på spelautomaterna haha. idag så gjorde vi inte så mycket heller, åt lunch buffé och spela lite till hihi. resan blev faktiskt ganska kul. men riktigt skönt att va hemma!



- bild från kryssningen -


Dags att gå, snart

Ska gå om 10 min så slänger bara in ett snabbt inlägg. Idag är det skola, helt vanlig måndag :P Efter skolan åker jag nog bara hem, vill sova. Orkar inte vara med någon haha, tråkig tjej :P Nej men ska åka hem och sova, faaan vas skönt :D Ja det är väl min dag, hoppas eran blir lika rolig som min! haha, puss på er

-bildbrist-

Måndag morgon

& så var det måndag morgon igen, suck .. jag orkar jag inte, vill inte! Men det är väl bara att lida igenom hela veckan, som man alltid gör .. Aja nu ska jag äta macka, puss puss & godmorgon

Hahah deppinlägg ? :D


Grymt !!! (igen)

Skit bra statestik idag IGEN! AWESOME ! Det bara stiger hela tiden, så jävla bra :D Är asaglad, nu när statestiken stiger kanske ni kan börja kommentera lite mera också? Vore kul :D Lägg gärna in förslag om vad just du tycker vi ska skriva om som kan göra bloggen bättre! Vi vill veta! Puss på er underbara bloggläsare

haha gammal, fjortis tider ;)


Solsidan

Yes nu är det solsidan haha, varför skriver jag det ens? Antar att hela sverige redan vet om det. Men aja, ciao


Dag 11 - En bild som är från när jag var liten


Shoppingen!


(förlåt moa om jag tog din skyllt)


askön kofta, hahahah har typ 100000 sånna x)

tjocktröja, love it ;)

skit ful bild verkligen, men whatevah. mjukisar ;D
+ ett par örhängen som jag glömade ta bild på .....


Boy, I die for you.

Hejsan, kom nyss hem från mormor och morfar. Först var vi ju en snabbis på landet. Somnade i bilen haha, är helt sjukt trött. Fast det är rätt skönt, annars är man ju alltid så himla pigg på söndagar och så kan man inte sova. Eller hur? Men tror inte det kommer vara så idag haha. Just nu lyssnar jag iaf på musik och chattar med folket. Softisch ;) I <3 musik. Ja, har inte så mycket mer att skriva.. update you later!


BYE BYE!

Drar mig mot båten nu, hörs imorrn!


Kryssning söndag - måndag

Hej hej, är uppe och vaken, har duschat och ätit frukost. ska strax börja göra mig iordning för jag ska iväg på kryssning senare idag. vilket innebär att jag är ledig från skolan imorrn :D vi ska fira min morbror som fyller 40 år. jag kommer alltså inte kunna blogga nånting på båten tråkigt nog :( men jag får skriva mer imorgonkväll när jag kommer hem :) ska fixa mig nu, puss!

här kommer jag att vara snart ;)


Mot landet!

NU drar vi till landet en snabbis och sen vidare till mormor och morfar, puss på er

Vi vann :D

Antar att dom flesta typ vakna nu haha! Men vi vann matchen mot gustavsberg med 4 bollar eller något sånt. Grymt spelat tjejer! Har presic duschat och tagit lite mascara och klätt på mig. Vi ska åka ut till landet en snabbis och sen till mormor och morfar, mormor fyller år. Vet inte hur länge vi kommer vara där men vi hörs nångång senare idag. Ha en bra dag, pussN

bild från i sommras, vill vara bruuuuun !


-


Remember the past, plan for the future -but live for today,
Because yesterday is gone and tomorrow may never come.

Match

Hejsan, jag är redan uppe. Inte kul, men har match så vad ska man göra. Matchen är runt 10 ska samlas 9 så måste dra snart. Bilderna på det jag köpte strulade till sig igår så det kommer senare idag! Men nu måster jag byte om, vi hörs

Låt



ni får en låt nu,
Demarco - She Can't Wait
ganska naaajs


yeeeaah




Skit snygg lite kortare tröja
 Från H&M 129 :-


En till lite kortare tröja (egentligen till dansen)
Från H&M 69:-


Den här tröjan köpte Astrid till mig!
hur gullig får man va? typ som hon :) tack igen baby!
från Bik Bok, 250:-


Svart kofta (inte linnet)
Från H&M 149:-


Väska och plånbok
Från Gina Tricot 250:- och 99:-


Närmare bild på plånboken :)


+ toffsar
Det blev med mobilen för kameran är urladdad,
lite sämre bilder men aja :)


Beställa?



ni kanske inte ser men den här kostar 599 istället för 1199! 
ska man beställa?.. det är 50% t.o.m 14 februari :)
Här!


-

"Something in your eyes, makes me wanna loose myself,
makes me wanna loose myself, in your arms
There's somehing in your voice, makes my heart beat faster"


Nada

Sitter och göra nada, verkligen nada. Chattar lite med viktor lundqvist, kul kille det. Har gjort nada hela kvällen. Lite lätt ovärt. Men vem bryr sig ;) Håller på att ladda upp bilderna på shoppingen, lite sent haha. Det kommer i nästa inlägg!

MELODIFESTIVALEN

Har suttit i soffan nu hela kvällen och kollat på melodifestivalen haha. det var faktiskt helt okej, själv tyckte jag att dom bästa bidragen gick vidare ;) alltså danny och swingfly. jag gillar egentligen inte danny alls men låten var faktiskt rätt bra. :)


Baby Don't Go


Statestiken höjs

Statestiken håller på att höjas. Så nu när det väl gör det känns det som om vi måste blogga för att hålla kvar er! Och det är klart att vi vill, men vad ska vi blogga om? Det är upp till er! Ge jätte gärna några förslag! Puss

@home

Tjoo, kom hem för drygt en halvtimma sen. Har varit i kista centrum med Moa :D Det var niice och vi fick med oss lite hem! Visar senare! Nu är farmor här på middag och jag ska bara ha en lugn skön hemma kväll. Låter bra ja? Svar ja

Jag just nu, pallar inte vara seriös, man måste ju släppa loss lite ibland förfan!




Hahaha :D

Hemma

Hello, har varit med Astrid i kista galleria hela dagen. vi båda fick med oss mycket grejer hem ;) jag kommer lägga upp bilder ikväll, troligtvis :) ska snart äta iallafall, tacos blir det, mums. ska hålla mig hemma ikväll, kolla på melodifestivalen tror jag hihi.


oj det ser ut som jag håller min hand helt fel hahah
(men det gör jag inte)


Visste ni att .. ?

Jag och ronja har bestämmt oss för att inte platta håret på en månad! Alltså ska vi gå med lockigt hår hela februari så att det får vila lite. Bra va !? Ärligt talat börjar jag bli lite trött på platt hår, alla har ju det? Kanske ska börja satsa på lockigt? Ja, vad säger ni?

jätte gammal, saknar mitt långa fina oslitna hår ..

Såhär ser jag ut idag!


Dagens outfit! plus en kofta då, men har inte tagit på mig den än ;)

CYA

Här håller vi oss idag!


Smoothie

Sho, sitter och driker en smoothie. Förbaskat gått :D Mamma gör alltid det på lördagar, kärlek haha. Idag blir det kista centum med Moa. Niiiiiice, här ska det shoppas ;) Nej ska inte köpa överdrivet mycket men nått ska jag allt få med mig hem! Nu ska jag fortsätta fixa mig, hörs puss!


Gårdagens!

Här kommer en bild på outfiten från igårkväll!


In the bed

Godmorgon! Nu sitter jag i sängen, vaknade för en timme sen, alltså vid halv 10. känns riktigt skönt att få sova ut :) väntar på att frukosten ska bli klar hehe, idag tänkte jag försöka få med mig Astrid till stan om hon tänkte vakna snart och svara på mitt sms. annars vet jag inte riktigt, skriver då. puss!


e man söt så e man.. haha skoja
och nej jag e inte seriös.. :)


Orkar inte.

Orkar inte sitta uppe. Ska lägga mig och sussa i min underbara säng. Haha nej men om det är någon som är på socialt humör så kan den ju alltid smsa! Puss på er, hörs senare idag (klockan är över 12)

hahah klockren bild. Älskar dej hjärtat!

Chekar runt lite !

Kollar runt på lite olika hemsidor. Tex HM. Hittade lite fina bikinisar som jag hade tänkt att klicka hem när mamma kommer haha. Eller kanske, är inte säker. Men För övrigt så är jag sjuuuuuukt shopping sugen verkligen! Nån som vill gå på stan med mig imorgon ? ;D

haha right noow ;)


Nice dag ;)

Hejsan! Lite dålig bloggning idag? Yee i know. Men skolan rullade på, hade håltimma på NOn så jag, viola, ronja och ira gick hem till ira. Det var kuligt,  vi körde tecken hahaha jag och Ronja hade bästa tecknat HAHAH dör x) Iaf efter det hade vi SO kollade på en äcklig film om apmänniskor. Sen slutade vi halv 4 och fick skynda oss till träningen som började 4. Den var slut 5  men vi stannade i hallen i 40 min och körde lite (lite!!!) fys haha. Sen gick vi till eriksdalshallen och kollade på Hammarby - Guif harrlagen elit serie. Guif vann, kul för dom ;) Åkte hem efter det kom hem runt 9 och har bara chillat sen dess. Det var väl min fredag det.

Min kamera hade inga batterien så tog inga bilder idag "/

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Först och främst mina vänner/familj. Dom betyder allt. Verkligen allt. Älskar er alla, otroligt mycket. Ni gör mig stark och ger mig vilja att fortsätta. Jag dör för er, bokstavligt talat.

Sen andra saker blir musik. Jag lyssnar hur mycket som helst. På morgonen, på bussen, i skolan ibland, påväg hem, på kvällen. Ibland somnar jag till det. Ja, jag ÄLSKAR musik och skulle helt enkelt inte kunna leva utan det. Så äre bara ;)

Örongodis


Snö?!

Det snöade idag?! Nu blir jag riktigt ledsen.. det skulle ju bli vår.. :(


Fredagkväll!

Jag åkte ju till Ida på eftermiddagen som jag skrev i förra inlägget. lite senare gick vi till en restaurang i närheten och åt pizza, gööött. det blev hela härliga tjejgänget ;) efter det runt 8 kanske så gick vi ut och hade det galet najs :D vi var ute resten av kvällen innan jag kände att det var dax att dra mig hemåt. har varit hemma nu en liten stund, känner mig lite trötter ;) riktigt trevlig fredag har jag haft iallafall :)
hoppas ni också har haft det! :)

Ida på matten :)


mattenördarna haha skoja ba :)


Mexi boy


haha det här ser jävligt mysko ut


Jessi och Li posar lite småcoolt sådär


sötisar


Li, jag och Ida :)


samma :)


Erika och Mirjam ;)


Maja gillar pizza haha :D


lite bilder från kvällen!


Tunnelbana

Hejhej, sitter på tunnelbanan nu. Jag åkte hem efter skolan eftersom jag skulle hämta pengar, och när jag kommer fram har jag inte med mig min hemmanyckel och det är ingen hemma så jag får vänta över 20 min innan min syrra kom -.- sen åt jag och bytte om och nu e jag på tunnelbanan mot Ida. Senare ska vi ut och äta middag, det blir hela tjjgänget, supernajs! Skriver ikväll, ska möta upp Jessica nu :) puss Moa!

Fredag idag, wiho

Godmorgon!
Jaaa idag är det fredag. Sköönt va? Den här veckan har gått hur fort som helst, kan ha varit för att vi var lediga och måndags. Men den har gått riktigt fort iallafall. Idag börjar jag halv 10 så har sovmorgon. Börjar med franaska och glömde boken hemma så kan inte läxan :'( nej skoja det ska nog gå bra ändå ;) Är helt klar förutom att jag fortfarande sitter i min Onepiece höh, men ska inte dra förens om en halvtimma så jag hinner. Efter skolan är det träning men den är tidig så kommer hem rätt tidigt ändå. Får se vad jag hittar på då. Ha det bra så länge, puss!

konstig arkivbild ..


Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Kör på fem bilder från Turkiet med Ronja. Saknar det!

HAHAHAHH kolla mitt ansikte, BJUDER

hahah :')

på promenad på morgonen, ashärligt :)

marknaden jag och Ronja tappade bort oss på haha! Hittade tillbaka efter en timma .. hahahha fyfan vad kul :D

hahahha ser ni? "turkiska ullared" x')


Seeeegertåget

Gammal låt men den är riktigt skön :D


200ade inlägget!

Detta blir inlägg nummer 200 ! Coolt va ? haha, var bara tvungen att påpeka det. Skulle eentligen inte skriva något. Nästa inlägg blir dag 09! Kommer om några min! ;D

Duschen väntar!

Jepp ska duscha nu, intresseklubben anteckar eller vad !? haha nej verkligen inte. Men vem bryr sig. Efter duschen kommer dag 9 tror jag! Så håll utskik ;)

Pic's from today!


julia och ira!

jag och sötaste viola!

hahaha iraa ;D

kärlek till er.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH jag & ronja!

love u!

Hahah usch ignorera min fejja

haha jag och söta ronja! 
 
BJUDER!!!! så oberädd man bara kan bli

hahah fiiiiiiiisk! :o

Ronjas "coola" bild ;D

denna gubba ska tydligen föreställa mig, hahah :)

Viola sweeti!

Ronja på Taco bar! ;)


Så härlig :D

Filmade världens härligaste kille idag på tunnelbanan,
man bara älskar honom :D




Glömde att lägga upp

haha känns kanske lite onödigt nu men ... MÅNDAGENS outfit!


ursäkta övertäckningen, men såg förjävlig ut HA HA !

körde på toffs och fläta i luggen, vad tycks? riktigt skönt att få undan luggen ibland! ;)

Stääääda

Hejsan. Åt nyss middag, göööött. Haha nej men hade träning tidigare. Innan tränigen drog jag och Ronja och åt på Taco bar vid slussen. Stört gott haha ;D Och mys, vi snacka och så :) Skolan var som vanligt, började med skolhandboll och fys sen lunch engelska matte och slöjd. Det gick rätt fort. Och ja, sen vet ni resten ;) Nu måste jag städa för städerskan kommer imorgon. Sen blir det duschen och sen nått avsnitt Twin peakt med familjen tror jag. Hörs, Puss!


Danza Kuduro

Dagen rullade på, hade dans på elevens val, det var locking och det är inte min grej alls så det var lite halvkul. men sen åkte jag med Li, Mirjam och Erika och tränade vid hornstull. sen har jag spenderat tiden i badrummet och tvättat håret, gjort hårinpackning och rakat benen så känner mig rätt fräsh ;) har ätit en god middag nu och sitter och lyssnar på Danza Kuduro som vi dansar till på dansen :)

Ida på musiken :)


Tjejerna på musiken :)


samma :)


aaaah så jäkla söt! :D


hahaha :)


Haha erika ;)



BYE!

Nu drar jag till sprallen, pppuuusss

Frukost nästa ;)

Godmorgon ♥
Har fixat klart mig för träning nu på morgonen och ska bara äta frukost och borsta tänderna och sen börja dra mig mot bussen. Torsdag idag, betyder att det är fredag imorgon :D :D :D Aja, efter skolan är det träning igen kommer hem runt 7 någongång. Vi hörs då, puss på er ha en bra dag! ;)

right na na na

Goodnight

Ska sova nu så jag är pigg till imorgon. Har handboll på morgonen, fyyyys. Det gillar vi. Har träning sen på kvällen också men ska kunna blogga efter det. Juste fan har franska läxa till fredag. INTE GLÖMMA. Men ska kunna blogga ändå. Vi hörs, puss och godnatt sov sött!

Chillmode

Har druckit smoothie med banan jordgubb mango & ananas haha jäkligt god :D sitter i soffan och har på en Irene Huss film som går på 5an, ska inte stanna upp tänkte jag, fast det brukar man ju tänka hihi. imorrn är det träning med girlsen. Astrid har fixat kategorier också, vilken tjej! aja livet leker :)


N4J5

Den här jackan från Bik Bok var rätt snygg, men min syrra har en nästan sån här
hemma så kanske använder den istället för att köpa en ny nästan likadan.. hehe



Jag är också på jakt efter nån magtröja, några tips? :)


Ta mig till Thailand, nu

Vet att jag nyss gjorde ett sånt här inlägg. HA HA. Men lyssnar på värsta låten som får mig att gråta så mycket vill jag till thailand eller någonsatans just nu. JAG VILL JAG VILL JAG VILL. NU bestämmer jag att jag och Eddie SKA till thailand med vora mammor. Sola bada bli bruna och shoppa M A S S O R. Tänk att strosa runt i bikini, magtröja, plippflopp ett par snygga solglasögon (raybans eller pilot) och allmänt snyggt hår. GAH. Låter det inet underbart? Nej ska ta och drömma viadre nu, puss på er!

+

+ snygga solglasögon och snygg bikini
=
ASTRID DÖR FÖR DETTA

Svar på tal



Svar: Jo självklart bra att du påminde oss! Vi har tänk att göra det men glömt det hela tiden. Ska se om jag kan fixa det nu med direkten!



"You got to show her you need her
Don't treat her like a mind reader"


Asså HAHAHHA asgarv


Missade igår, kör nummer 8 idag! Kankse 9 senare

Dag 08 - vad tycker jag om min skola?

Sofia skolan, jaa .. min skola är väl som alla andra skolor. Eller den är bra, det tycker jag faktist. Visst, kanske inte världens bästa men helt klart bättre en många andra. Vi har helt okej lärare och allting. Sen är det ju klassen som gör hela skolan. Har man en dålig klass suger ju allting. Men min klass är den coolaste av alla haha. Erkänn den är tuffast! Fast, vi är jävligt stökiga haha! Men den är skön och alla är snälla. Sofia är riktigt stor och ligger på söder, men man hittar efter en vecka. Nej men den är bra, vet inte ritkigt vad jag ska säga. Har massor av underbara vänner där och jag går ju handbolls profil så vi har 2 stycken 2 timmars pass i skolan i veckan handboll och det gör hela skolan mycket roligare också! Det är väl det, jag rekomenderar Sofia skolan, den är braaa ;D

hela syns inte, men här har vi den! Sofia skola

FÖRSTA DANSEN!

Efter skolan var jag och Annahita på vår första dans på The Voice Street Dance School,
tror det är så haha. det var helt galet kul! tränaren/ledaren var asskön, låtarna var skitbra
och dansen var sjukt rolig, det var precis det jag ville ha så jag e riktigt nöjd :D
nu har jag bara varit hemma och duschat och ätit.

några bilder från svenskan idag där vi hade lite kul sådär :)






Bilder tagna från Idas blogg :)


Diss

Diss för smala mjukisbyxor. Kollade efter ett par på bikbok idag. Men alla sitter ju fan som korvskinn. Vi tog XL och dom var jätte smala !? Mjukisbyxor ska ju vara breda och pösiga, tycker jag! Vad tycker ni?

Kolla liksom vad är detta? (skulle inte ha blå hahah skulle ha gråa men tog bara dom första jag hitta på hemsidan) Dom är ju hur smala som hlest. Diss på detta. En stor fet diss

Världens skönaste dag!

Har haft världens skönaste dag idag. Började klockan 9 med SO och killarna hade match så det var bara vi tjejer. Vi satt typ bara och snacka haha. Sen var jumpan inställd så vi hade 2 h och 45 min håltimma. NAAAJJS :D Efter håltimman hade vi bara NO och matte och sen slutade vi. Skön dag eller vad !? Svar ja! Efter skolan åkte jag viola och ronja in till stan och kollade runt lite. Köpte inget men var påväg hela tiden haha men nej det blev inget. Men Ronja köpte ett par jätte snygga skor och viola en skinnjacka! Kom hem runt 6 och har nyss ätit middag. Sallad. Skit gott ju! Men nu ska jag cheka min händelse på fb haha, cool man känner sig. Eller inte. Puss

Hade inte med kameran idag tyvärr, it sucks

Engelska

Ska lägga mig i sängen och läsa engelska läxan, ganska trist med det är sista gången nu :)
puss och godnatt!


Yo mannen!

Hejsan på er.
Uppdaterar lite snabbt. Ska snart se ett avsnitt Twin Peaks med familjen. Mysigt värre ;D Dagen idag har inte varit direkt speciell på något sätt. Var i skolan och ser var det träning och sen träning igen. På lagträningen hade vi såhär löpteknik och kroppsstyrka typ. Kroppstyrkan var fys, den var faktist asbra! Vi kommer ha den efter varje tisdagsträning nu, och på torsdagar kommer vi ha intervall träning och på fredag löpteknik. Plas att vi har ännu mer fys och vi springer på handbollsprofilen i skolan också. Jag och Viola har bestämmt att vi kommer vara så jävla snygga till beach 2011 haha. As kralliga, hahhaha nej verkligen. Men jaja, nu ska jag ta ut turbanen som jag har på huvudet och borsta igenom håret och sen sätta mig framför TVn!

proffebild på fejjan, tycks? :)

-

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan




Rubrik

Idag åkte vi först och spelade badminton, det var väl rätt kul :)
sen var det lunch i skolan och efter det var det basketturnering i gympasalen,
mitt lag sög hahahha nej men det gick helt okej :P efter skolan gick jag hem till Axel
och sen åkte vi till sprallen hallen. kom hem runt 8 och har käkat middag. så var min dag, puss!

Ida och Annahita på väg till badmintonen :)




Svar!



Svar: Gina tricot, endast 299 kr! :) <3




Tisdag den 1 februari 2011

Japp, då var januari förbi och vi går nu in i februari!

Känns skönt, värsta vintermånaderna över ? :D :D :D Yey, nu väntar våren. Kommer bli underbart. Iaf, ska dra till skolan om ungifär 5 min så ska stänga ner nu och sätta på min strumpor haha. I skolan är det språk svenska engelska lunch matte träning och sen träning med laget igen efter skolan. Vet inte när jag kommer hem. Men räkna inte med värsta bloggningen ikväll. Puss!


facelook idag, kör bara på toffs, orkade inte stå och platta hela håret.

06.57

Nu äre morgon och jag är uppe, ska inte gå förrän om 45 min :) :)
fast jag är inte alls klar så jag kanske borde fixa mig ändå.. men tänkte inte säga så mycket
egentligen, uppdaterar tonight. pussar Moa !


RSS 2.0